Yardım Ryzen 7 5700x3d için soğutucu önerisi

KaawnRR

80+
Reaksiyon skoru
68
Bütçe
3999
Ryzen 7 5700X3D için soğutucu önerir misiniz ? Bütçem Max 3999TL. Bunlar iyi midir veya bunun haricinde ne önerebilirsiniz ?

Ryzen 7 5700X3D için soğutucu önerir misiniz ? Bütçem Max 3999TL. Bunlar iyi midir veya bunun haricinde ne önerebilirsiniz ?

Geçen indirimdeki arcticler iyiydi, ucuza frozen notte ilede soğutabilirsin

Geçen indirimdeki arcticler iyiydi, ucuza frozen notte ilede soğutabilirsin
Olabilir ama daha kaliteli bir şey almak istiyorum bütçem var sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava soğutma düşünür müsün
Sıvı soğutma istiyorum fakat iyi bir hava soğutma neden olmasın ? Uzun süre kullanacağım sistemi. 3-4 yıl falan. Buna göre öneri yapar mısınız ?

Olabilir ama daha kaliteli bir şey almak istiyorum bütçem var sonuçta

Sıvı soğutma istiyorum fakat iyi bir hava soğutma neden olmasın ? Uzun süre kullanacağım sistemi. 3-4 yıl falan. Buna göre öneri yapar mısınız ?
Bu arada kasana 360 veya 420mm uyumlu mu?

https://www.akakce.com/islemci-sogu...-rgb-360mm-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html 360mm uyuyorsa bunu alın

Thermalrgiht markasının Frost Commander, Peerless Assassin veya Phantom Spirit modellerine bakabilirsin. Performans stabiletisi istiyorsan uzun süreli doğru bir fan konumlandırmasıyla sıvı soğutmadan daha iyi performans alırsın.

Bu arada kasana 360 veya 420mm uyumlu mu?

https://www.akakce.com/islemci-sogu...-rgb-360mm-sivi-sogutma-fiyati,173882596.html 360mm uyuyorsa bunu alın
güvenilir mi ? Çoğu kişi ürünleri geri almamasıyla veya ürünü garantiye gönderip 2 ay bekletmesiyle biliyorum.

sınerjuı

Thermalrgiht markasının Frost Commander, Peerless Assassin veya Phantom Spirit modellerine bakabilirsin. Performans stabiletisi istiyorsan uzun süreli doğru bir fan konumlandırmasıyla sıvı soğutmadan daha iyi performans alırsın.
Sıvı soğutma olarak arctic'i herkes öneriyor. Arctic Liquid Freezer II 280mm alınır mı ? Thermalright için uzun kullanımda sorun yaşadıklarını söyleyen forum kullancılarını görmğştüm

güvenilir mi ? Çoğu kişi ürünleri geri almamasıyla veya ürünü garantiye gönderip 2 ay bekletmesiyle biliyorum.

sınerjuı

Sıvı soğutma olarak arctic'i herkes öneriyor. Arctic Liquid Freezer II 280mm alınır mı ? Thermalright için uzun kullanımda sorun yaşadıklarını söyleyen forum kullancılarını görmğştüm
Snerji deepcoolun yetkili satıcısı yazıyor

Başka bir konu daha açmıştım orada da arctic'i öneren çok olmuştu. Onu alacağım büyük ihtimalle. 280 veya 360mm olan. Kutunun içerisinden veya soğutma bloğuna sürülü termal macun geliyor mu yoksa kendimiz ayrı olarak mı alacağız ?

Olabilir ama mağdur olan çok kişi var. İade almaması ile ilgili

Bu bütçe ciddi bir bütçe alttaki ürün daha mantıklı olacaktır.

Bu bütçe ciddi bir bütçe alttaki ürün daha mantıklı olacaktır.
Kral bütçeyi zorladım ddr5 alacağım yarın. Bir sorum olacak gtx 1650 hala kullanılır mı ?

Geri