Neler Yeni

Yardım kasama dik ekran kartı takılır mı?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
http://www.deepcool.com/product/case/2017-07/9_6763.shtml evet beyler kasam bu buna dik şekilde ekran kartı takabilirmiyim?

https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-rmp-500-80p-500w-80plus-120mm-fanli-guc-kaynagi.html bu power ile rx570 -rx470 gibi kartları takabilirmiyim giriş pinlerini bilmiyorum?
kasanızın dik ekran kartı desteği yok gibi gözüküyor psu konusunda sorun çıkarmaz ama everest psuları önermiyorlar bu fiyatlara fsp nin 500w lık bir psu su olamsı lazım linkini bulursam atarın
fsp en iyi psu üreticilerinden biri olduğunu söylüyorlar forumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam o güç kaynağına emanet etmezdim
Usta niye herkes rampage çok kötü diyor yo bin pişman oldum aldıma kimisi diyor yalan 80plus değil kimisi diyor çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanızın dik ekran kartı desteği yok gibi gözüküyor PSU konusunda sorun çıkarmaz ama everest psuları önermiyorlar bu fiyatlara fsp nin 500w lık bir PSU su olamsı lazım linkini bulursam atarın
fsp en iyi PSU üreticilerinden biri olduğunu söylüyorlar forumda
Usta psu yu alalı 1 ay oldu ama bunun 8+4pin girişi var mı acaba?

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Kimin ne dediğini boşver psu almışsan dursun kullan, bir şey olmaz inşallah. Ama o kasayı almadıysan alma, hava sirkülasyonu güzel olmaz, sistemin çok ısınır. Önü mesh (delikli yapı) bir kasa bak. Ekran kartı dik montaj desteği yok bu kasanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimin ne dediğini boşver PSU almışsan dursun kullan, bir şey olmaz inşallah. Ama o kasayı almadıysan alma, hava sirkülasyonu güzel olmaz, sistemin çok ısınır. Önü mesh (delikli yapı) bir kasa bak. Ekran kartı dik montaj desteği yok bu kasanın.
Kasayıda aldım alt tarafında toz filtreli hava girişinin olduğu kısım var o olmasa almazımdım zaten üstde dev gibi bir toz filtresi arka egzos fan yeri ve altta cpu nun orda bir toz filtresi daha hava sirkülasyonu iyi yani teşekkür ederim yine de :)

isimsizüye

80+ Gold
Usta niye herkes rampage çok kötü diyor yo bin pişman oldum aldıma kimisi diyor yalan 80plus değil kimisi diyor çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta PSU yu alalı 1 ay oldu ama bunun 8+4pin girişi var mı acaba?
elinde c4 gibi patlarsa karışmam

Top Bottom