Neler Yeni

Kasama soğutma sığmadı soğutucu önerebilir misiniz işlemcim ryzen 7 5700x3d

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gece
Dostlar selam başlıkta yazdım kasam DARK DIAMOND PRO MESH kasayı fiyat performans olarak almıştım işlemcim r5 5500 dü r7 5700x3d ye geçtim soğutucu olarak kule tipi ve sıvı soğutma kullanmak zorundayım ama bugün bilgisayarcıya gittiğimde kule tipi ve sıvı soğutma sığmadı nasıl bir soğutma almalıyım yardım önerisi rica ederim

Bünyamina

80+ Platinum
Dostlar selam başlıkta yazdım kasam DARK DIAMOND PRO MESH kasayı fiyat performans olarak almıştım işlemcim r5 5500 dü r7 5700x3d ye geçtim soğutucu olarak kule tipi ve sıvı soğutma kullanmak zorundayım ama bugün bilgisayarcıya gittiğimde kule tipi ve sıvı soğutma sığmadı nasıl bir soğutma almalıyım yardım önerisi rica ederim
Böyle bir ürün alabilirsin. Daha iyi bir ürün istersen bu ürüne bakabilirsin. Kasana sığar ikisi de.

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gece
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir ürün alabilirsin. Daha iyi bir ürün istersen bu ürüne bakabilirsin. Kasana sığar ikisi de.
Fiyat performans bir sıvı soğutma da önerebilir misiniz rica etsem kule tipi soğutucu yeterli olacak mı x3d işlemcileri fazla ısınıyor çünkü

Bünyamina

80+ Platinum
Fiyat performans bir sıvı soğutma da önerebilir misiniz rica etsem kule tipi soğutucu yeterli olacak mı x3d işlemcileri fazla ısınıyor çünkü
Yeterli olacaktır. 7800X3D işlemciye bu ikisini öneriyoruz. Hiç şüphen olmasın iyi ürün ikisi de.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ikiside güzel yeterli olurda alabilirsin

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gece
140 mm lik yazan frost commanderi sipariş veriyorum o zaman sığar değil mi mm hacmini bilmiyorum çünkü

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gece
ASROCK A520M-HDV ana kartımın vida yerlerine denk gelmeme ihtimali var mı? bugünki kule tipi soğutucuda öyle bir durum yaşadık coolermasterin

Top Bottom