Yardım Kasamda 4 tane 12v RGB / 3 tane 5v argb fan var bunları birbirine nasıl bağlarım

TALAT46

80+
Reaksiyon skoru
19
Kasam James Donkey stark800 orjinalinde 4 tane 12v RGB fan var 3 tane 5v argb fan hediye geldi bunlara ayrı ayrı kontrolcü mü almam gerekiyor

Anakartımda 12v RGB girişi var ancak 5v argb girişi yok

şunu alsam bunu anakarta bağlasam 5v argb fanlar için kontrolcü alıp onuda anakarta versem olurmu
yardım ederseniz çok sevinirim 3 tane fan öyle dönüyor ışıklarını kontrol edemiyorum

Kasama dik ekran kartı montajı yapabiliyorum ekran kartım rtx5060 pci x16 gen 4 yerine gen 3 kablo alsam sorun çıkarır mı

Son düzenleme:
Kasam James Donkey stark800 orjinalinde 4 tane 12v RGB fan var 3 tane 5v argb fan hediye geldi bunlara ayrı ayrı kontrolcü mü almam gerekiyor

Anakartımda 12v RGB girişi var ancak 5v argb girişi yok
Akşama dik ekran kartı montajı yapabiliyorum ekran kartım rtx5060 pci x16 gen 4 yerine gen 3 kablo alsam sorun çıkarır mı
Çevirici kablo ile baglarsin

Su tarz temudan felan bak Türkiye'de pahalı

Çevirici kablo ile baglarsin

Su tarz temudan felan bak Türkiye'de pahalı
O öyle bir kablo veya bir şey değil.

Asıl dönüştürücü bu.

Kontrolcü ile anakarta veremezsin ama kumanda ile ayarlarsın.

Asıl dönüştürücü bu.

Kontrolcü ile anakarta veremezsin ama kumanda ile ayarlarsın
bu biraz tuzlu bence 500tl ye thermalthake nin var 10 fan girişi var argb olan fanlar ztn thermalthakenin olduğu için uyumlu olacaklardır diye düşünüyorum

bu biraz tuzlu bence 500tl ye thermalthake nin var 10 fan girişi var argb olan fanlar ztn thermalthakenin olduğu için uyumlu olacaklardır diye düşünüyorum
Fark etmez model ama kontrol edemezsin. Ayrıca kumanda alman lazım kontrol etmek için.

Fark etmez model ama kontrol edemezsin. Ayrıca kumanda alman lazım kontrol etmek için.
animasyon istemiyorum beyaz yansa yeterli benim için siyah kasanın içinde çok iyi duruyor
Fotoğrafı ekledim aşşağıya ksamdaki bütün fanlar bu tipte beyaz yanda yeterli benim için

Ekler

• 9235.webp
    9235.webp
    524.2 KB · Hit: 23
animasyon istemiyorum beyaz yansa yeterli benim için siyah kasanın içinde çok iyi duruyor
Fotoğrafı ekledim aşşağıya ksamdaki bütün fanlar bu tipte beyaz yanda yeterli benim için
Bunu da alman lazım.

Senin aldığın kontrolcü ler 5v 3pin için 12v olanlari napcan? Ya seve seve alcan yada fanları değiştireceksin o kadar

Asıl dönüştürücü bu.

Kontrolcü ile anakarta veremezsin ama kumanda ile ayarlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1700 liraya yeni fan seti alırsın yazık Parana

Son düzenleme:
Senin aldığın kontrolcü ler 5v 3pin için 12v olanlari napcan? Ya seve seve alcan yada fanları değiştireceksin o kadar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1700 liraya yeni fan seti alırsın yazık Parana
Bu dönüştürmek için.
Neyi alacak senin dediğin farklı bir tip uç. Aynı şeye hizmet ediyor.

Zaten o kadar para verse anakarta olacaktı argb girişi sonradan para vermiş gibi düşünebiliriz.

Bu dönüştürmek için.
Neyi alacak senin dediğin farklı bir tip uç. Aynı şeye hizmet ediyor.

Zaten o kadar para verse anakarta olacaktı argb girişi sonradan para vermiş gibi düşünebiliriz.
b760 anakartım var jrgb girişi var ama argb girişi gçremedim şimdi ne yapmam gerekiyor kafam karıştı

b760 anakartım var jrgb girişi var ama argb girişi gçremedim şimdi ne yapmam gerekiyor kafam karıştı
O giriş arkadaşın dediği argb girişi ama diğer tarafı farklı argb girişli.
Bir kontrolcü al ve o kumandayı tak o şekil kullanırsın anakartı ile kontrol etmek istersen onu al.

O giriş arkadaşın dediği argb girişi ama diğer tarafı farklı argb girişli.
Bir kontrolcü al ve o kumandayı tak o şekil kullanırsın anakartı ile kontrol etmek istersen onu al.
kontrolcüyü anakarta bağlayabilirmiyim ona göre fan değiştirmek istiyorum

Geri