Neler Yeni

Kasamda cızırtı sesi var

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
Dün gaming genden pcm geldi kurdum ama kasadan cızırtı bir ses geliyor ne olabilir CS goya girince bayada artıyo bi kesiliyo bi hızlanıyor

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
yine ilk ihtimal ekran kartından cw sesi geliyordur. Coil Whine

Farway

80+ Silver
Furmark test aç ve boşluk tuşuna basarak ortadaki gözü kaybet,kaybolunca ses artıyorya coil whine dır.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Hocam zamanla geçermi kendiliğinden ne yapmam lazım
zamanla geçmez ama kulağın alışır takmazsın çoğu kişinin ekran kartında vardır. bendede var. Oyuna girince cızlamaya başlıyor ama çok az kulaklık taktığım için duymuyorum bile

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Furmark test aç ve boşluk tuşuna basarak ortadaki gözü kaybet,kaybolunca ses artıyorya coil whine dır.
Hocam nasıl açıcam furmark testini ve göz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanla geçmez ama kulağın alışır takmazsın çoğu kişinin ekran kartında vardır. bendede var. Oyuna girince cızlamaya başlıyor ama çok az kulaklık taktığım için duymuyorum bile
Değüşime göndersemmi yani kesin cw mi fan sesi olamazmı

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
bak ben bunu bilmiyordum genelde oyunlara giriyordum. Oyuna girince ses var esc ye basıyorum ekran kartının tüketimi azaldığı için ses kesiliyor :D Ben böyle test yapıyorum gerçi aynı şey

Değüşime göndersemmi yani kesin cw mi fan sesi olamazmı
Oyunlarda yapıyorsa sadece kesin cw dir ekran kartına yük binince başlar masaüstüne dönünce kesilir. Alt tab ile de deneyebilrisin

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bak ben bunu bilmiyordum genelde oyunlara giriyordum. Oyuna girince ses var esc ye basıyorum ekran kartının tüketimi azaldığı için ses kesiliyor :D Ben böyle test yapıyorum gerçi aynı şey

Oyunlarda yapıyorsa sadece kesin cw dir ekran kartına yük binince başlar masaüstüne dönünce kesilir. Alt tab ile de deneyebilrisin
Masaüstüne gidince kesiliyo baya

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir

Farway

80+ Silver
Google a yazıp gezginler'den indir. Sonra aç programı full scren i işaretle kenarda stress gpu ya bas çıkan uyarıya tamam de test başlar. Boşluk tuşuna bastığında ekrandaki göz kaybolacak bu esnada ses artıyormu ona bak.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
Google a yazıp gezginler'den indir. Sonra aç programı full scren i işaretle kenarda stress gpu ya bas çıkan uyarıya tamam de test başlar. Boşluk tuşuna bastığında ekrandaki göz kaybolacak bu esnada ses artıyormu ona bak.
Artmıyosa cw yokmudur demek

Top Bottom