zamanla geçmez ama kulağın alışır takmazsın çoğu kişinin ekran kartında vardır. bendede var. Oyuna girince cızlamaya başlıyor ama çok az kulaklık taktığım için duymuyorum bileHocam zamanla geçermi kendiliğinden ne yapmam lazım
Hocam nasıl açıcam furmark testini ve göz nedirFurmark test aç ve boşluk tuşuna basarak ortadaki gözü kaybet,kaybolunca ses artıyorya coil whine dır.
Değüşime göndersemmi yani kesin cw mi fan sesi olamazmızamanla geçmez ama kulağın alışır takmazsın çoğu kişinin ekran kartında vardır. bendede var. Oyuna girince cızlamaya başlıyor ama çok az kulaklık taktığım için duymuyorum bile
bak ben bunu bilmiyordum genelde oyunlara giriyordum. Oyuna girince ses var esc ye basıyorum ekran kartının tüketimi azaldığı için ses kesiliyor Ben böyle test yapıyorum gerçi aynı şeyFurmark test aç ve boşluk tuşuna basarak ortadaki gözü kaybet,kaybolunca ses artıyorya coil whine dır.
Oyunlarda yapıyorsa sadece kesin cw dir ekran kartına yük binince başlar masaüstüne dönünce kesilir. Alt tab ile de deneyebilrisinHocam nasıl açıcam furmark testini ve göz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değüşime göndersemmi yani kesin cw mi fan sesi olamazmı
Masaüstüne gidince kesiliyo bayabak ben bunu bilmiyordum genelde oyunlara giriyordum. Oyuna girince ses var esc ye basıyorum ekran kartının tüketimi azaldığı için ses kesiliyor Ben böyle test yapıyorum gerçi aynı şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunlarda yapıyorsa sadece kesin cw dir ekran kartına yük binince başlar masaüstüne dönünce kesilir. Alt tab ile de deneyebilrisin
sorun yok bence çok rahatsız etmiyorsa kurcalama.Masaüstüne gidince kesiliyo baya
Google a yazıp gezginler'den indir. Sonra aç programı full scren i işaretle kenarda stress gpu ya bas çıkan uyarıya tamam de test başlar. Boşluk tuşuna bastığında ekrandaki göz kaybolacak bu esnada ses artıyormu ona bak.Hocam nasıl açıcam furmark testini ve göz nedir
Artmıyosa cw yokmudur demekGoogle a yazıp gezginler'den indir. Sonra aç programı full scren i işaretle kenarda stress gpu ya bas çıkan uyarıya tamam de test başlar. Boşluk tuşuna bastığında ekrandaki göz kaybolacak bu esnada ses artıyormu ona bak.