Neler Yeni

kasamda kesin mineng yapılıyor ! ! !

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Ya hocam hiçbir sorun yok ne mining i Allah aşkına mining virüsü olsa kullanım %50 nin üstünde olurdu.
peki ya cpu abi gy yi açtığımda 60 70 oluyor sonra 5 10 a falan iniyor ? ? ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Temiz kurulum format mı oluyor?

PC'de mining yapılıyor olsa ekran kartı kullanımı sürekli olarak %100 olurdu.
Arkadaş kaç konudur rahat değil, içine kurt düşmüş UEFI kurulum benim bildiğim ''Temiz Kulurum'' olarak geçiyor.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Excator23cm

80+ Gold
Ya hocam hiçbir sorun yok ne mining i Allah aşkına mining virüsü olsa kullanım %50 nin üstünde olurdu.
bende (raedondan baktığım kadarıyla) gpu kullanım 0 iken aniden firliyor ve aniden düşüyor miming yoktur değil mi

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Olur o çunku gorev yoneticisi açilirken cpu dan yiyor sonra düşüyor o herkesde olur merak etme
saol abi o konuda yüreğime su serptin ha bide mfs 2020 indirirken masaüstüne geçtiğimde kasadan tuhaf sesler geliyor ve cpu gpu kullanımı artıyor o mfs 2020 den mi acaba ? ? ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
peki ya cpu abi gy yi açtığımda 60 70 oluyor sonra 5 10 a falan iniyor ? ? ?
O bende de oluyor korkmana gerek yok.
Görev yöneticisi açtığın an kullanım çıkıyor sonra hemen düşüyor.
Masa üstünde dolaşırken %10 civarı kullanımdan hiç bir şey olmaz normal bir şey. Dediğim gibi kart boşta iken %50 üstünde olursa endişelen.

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bende (raedondan baktığım kadarıyla) gpu kullanım 0 iken aniden firliyor ve aniden düşüyor miming yoktur değil mi
Hayır mining olduğunu anlaman için, kartın sürekli çok yüksek kullanımda olması lazım bir iki dakka boyunca hiç inmiyorsa o zaman format at.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
saol abi o konuda yüreğime su serptin ha bide mfs 2020 indirirken masaüstüne geçtiğimde kasadan tuhaf sesler geliyor ve cpu gpu kullanımı artıyor o mfs 2020 den mi acaba ? ? ?
Birde hocam lütfen crack kullanmayin verin 15 20 tl oem key alın km spico crack windows falan size 20 tlden daha çok zarar verir hem oem key kullaninca anakarta gömülüyor 1kere alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaspersky dan yaptım her hangi bir şey olmadı
Güvenli modda yapın taramayi ama bence Malwarebytes ile yapin eğer bilmiorsaniz videosunu atabilirim malware ler spyware ler internet ortamında kolayca saklanabilirler hocam o yüzden güvenli modda tam tarama yapın diyorum

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Hayır mining olduğunu anlaman için, kartın sürekli çok yüksek kullanımda olması lazım bir iki dakka boyunca hiç inmiyorsa o zaman format at.
peki ya gy yi açtığımı anlayıp geri kapatıyorsa virüs kendini abi ? ? ? ve temiz kurulum yapıyım mı ? ? ?

Birde hocam lütfen crack kullanmayin verin 15 20 TL oem key alın km spico crack windows falan size 20 tlden daha çok zarar verir hem oem key kullaninca anakarta gömülüyor 1kere alıyorsun

Güvenli modda yapın taramayi ama bence Malwarebytes ile yapin eğer bilmiorsaniz videosunu atabilirim
bilmiyorum ama kaspersky dan yapsam olur mu ? ? ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
peki ya gy yi açtığımı anlayıp geri kapatıyorsa virüs kendini abi ? ? ? ve temiz kurulum yapıyım mı ? ? ?

Kaspersky güvenli modda tüm özelliklerini kullanamiyor En iyi kullanan Malwarebytes
Videodan izleyerek yapabilirsin windows defender yerine kaspersky kullanabilirsiniz

Öyle oldugunu oyun oynarken afternurnerden öğrenebilirsin eğer islemci kullanimi hep %60 üzeri oluyorsa bilki kesin virus yedin eğer darboğaz yiyorsan onu bilemem

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Kaspersky güvenli modda tüm özelliklerini kullanamiyor En iyi kullanan Malwarebytes
Videodan izleyerek yapabilirsin windows defender yerine kaspersky kullanabilirsiniz

Öyle oldugunu oyun oynarken afternurnerden öğrenebilirsin eğer islemci kullanimi hep %60 üzeri oluyorsa bilki kesin virus yedin eğer darboğaz yiyorsan onu bilemem
tamam abi saol iyi geceler hortlatırım ben yine :D :D :D

Top Bottom