Neler Yeni

Kasamda Tek Fan Var Yeterli mi?

emirguney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Güney
Yeni bir bilgisayar topladım kasa ranker rigel. Kasada sadece bir fan bulunuyor oda arkada egzoz fanı. Mesela rainbow rust gibi oyunlarda 15 dakika sonra baya ısınıyor. Zararı varmı, fan taktirayimmi birde taktir derseniz fan modeli bırakırsaniz sevinirim. Teşekkürler

Armi3067

80+ Bronze
Yeni bir bilgisayar topladım kasa ranker rigel. Kasada sadece bir fan bulunuyor oda arkada egzoz fanı. Mesela rainbow rust gibi oyunlarda 15 dakika sonra baya ısınıyor. Zararı varmı, fan taktirayimmi birde taktir derseniz fan modeli bırakırsaniz sevinirim. Teşekkürler
Benim Kasamda da 1 fan var egzoz fanı sonra kendim ekleme yaptım ısınma yapar fazla ısınmada parçalanır ömrünü ve performansını kısar ve 90 derece gibi yüksek sıcaklıklarda pc soğumak için kendini kapatır fan almalısın acil bir şekilde

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
Fan taktır tabi en az 3-4 adet tak

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sadece 1 fan varsa yeterli olmaz, rainbow vs. sistemi ısıtır.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
En az 2 tane daha tak

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Bilgisayarının ömrünün kısa olmasını isteyen soğutmasına önem vermesin.

emirguney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim Kasamda da 1 fan var egzoz fanı sonra kendim ekleme yaptım ısınma yapar fazla ısınmada parçalanır ömrünü ve performansını kısar ve 90 derece gibi yüksek sıcaklıklarda pc soğumak için kendini kapatır fan almalısın acil bir şekilde
Tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom