Speedfan kullanabilirsin.Gigabyte b450m s2h üzerindeki sysfan1 pinine bağlı olan fanlarımı bios a girmeden nasıl hızlarını deiştirebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
gigabyte markasının yaptığı bi uygulama yok mu ?Speedfan kullanabilirsin.
yok illa gigabyte ın uygulaması mı olmalı?gigabyte markasının yaptığı bi uygulama yok mu ?
illa deil ama olsa daha iyi olur benim içinyok illa gigabyte ın uygulaması mı olmalı?
Hocam bu uygulama ile işlemci fanının hızını ayarlıyabiliyomuyuz?Speedfan kullanabilirsin.
harbimi ? ASDADASDADASDHocam bu uygulama ile işlemci fanının hızını ayarlıyabiliyomuyuz?
Evet. Saçma sapan çoğu zaman işe yaramayan programlar önermekten vazgeçin markanın kendi uygulaması varken.yok illa gigabyte ın uygulaması mı olmalı?
Kendi uygulaması var Gigabyte ın yanlış bilgi vermeyin.yok illa gigabyte ın uygulaması mı olmalı?
peki çok teşekkür ederim. Bu arkadaşıda rep ledimKendi uygulaması var.
Gigabyte System Information Viewer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Saçma sapan çoğu zaman işe yaramayan programlar önermekten vazgeçin markanın kendi uygulaması varken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi uygulaması var Gigabyte ın yanlış bilgi vermeyin.
peki çok teşekkür ederim. Bu arkadaşıda rep ledim
Hocam komik olan neharbimi ? ASDADASDADASD
Bu "link"te "Gigabyte"ın "anakart" tarafından desteklenen yazılımları bulunmakta. Aradığınız uygulamanın adı da "App Center".Gigabyte b450m s2h üzerindeki sysfan1 pinine bağlı olan fanlarımı bios a girmeden nasıl hızlarını deiştirebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
ben sana gülmedim bana yanlış uygulama önerenlere güldümHocam komik olan ne