Neler Yeni

Kasamın ARGB Ledleri Çalışmıyor

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
hocalarım ledlerin en baştaki bi tanesi yeşil renkte çalışıyor arkadaki argb fan çalışıyor ama argb led çalışmıyor sadece baştaki 1 led yeşil yanıyor

PcModum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kemal Memal
arka fan çalışıyor öndeki şerit mi çalışmıyor ?

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

PcModum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kemal Memal
Kasayı açtığında ön şerit e ait bir güç girişi olması lazım yerinden çıkmış olabilir .yada gevşemiş olabilir yada tam takılmamış olaibilir.

kontrol edermisin.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Kasayı açtığında ön şerit e ait bir güç girişi olması lazım yerinden çıkmış olabilir .yada gevşemiş olabilir yada tam takılmamış olaibilir.

kontrol edermisin.
hocam ön kapağı çıkarıp soketten çıkattım kabloyu powerı kapattım 10 20 sn bekleyim gene taktım olmadı bu arada hocam şerittin molex kablosunda 3 pinlik bir kablo vardı ama argb değil onu takınca animasyonlar donuyordu bende onu chassis spidf out girişine takmaya çalıştım molexe bağlı değildi led şerit takarken.

PcModum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kemal Memal
anakartın da rgb led girişi olmayabilir sadece fan girişidir o taktığın ondan böyle yapar. Eğer anakartın rgb desteklemiyor ise eski haline getirmekten başka caren yok .Onu bence aldığın yere ara sor gerçekten ön şerit te argb varmı olmayabilir sadece arka fanda olabilir.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
anakartın da rgb led girişi olmayabilir sadece fan girişidir o taktığın ondan böyle yapar. Eğer anakartın rgb desteklemiyor ise eski haline getirmekten başka caren yok .Onu bence aldığın yere ara sor gerçekten ön şerit te argb varmı olmayabilir sadece arka fanda olabilir.
hocam eskiden çalışıyordu aslında var argb şerit ama çalışmıyor garantisi var garantiye göndericem galiba çözüm yoksa.kasa modeli gamepower aether

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam eskiden çalışıyordu aslında var argb şerit ama çalışmıyor garantisi var garantiye göndericem galiba çözüm yoksa.kasa modeli gamepower aether
konuyla alakalı değil ama hocam kasa satılırken 2fanlı galiba fan ekledinizmi

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Top Bottom