Neler Yeni

Kasamın fanlarına elektrik gitmiyor.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Gençler selam. Uzun süredir kasamın fanlarına elektrik gitmiyordu. Aç-kapa yapa yapa, bildiğin düz kontak ile çalışır vaziyete geliyordu. En son dün baya uğraştırdıktan sonra açıldı. Bugün ne kadar uğraşırsam uğraşayım açılmadı. Pc çalışıyor, sadece ARGB fanlar çalışmıyor. Kabloları da kontrol ettim. Tavsiyeniz var mı? İçerik üreticiliği ile uğraşıyorum, ve servis ile zaman kaybetmekte istemiyorum açıkçası. Eğer ufak bir sorunsa ve halledebilir isem, hiç uğraşmamayı tercih ederim. Şimdiden teşekkür ederim...

Oonır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Onur
fanlar bir kontrolcuyemı baglı yoksa anakarta mı

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1727971609187.png

Güç kaynağının yanında böyle bir şey var. Bunu sen deyince anladım hocam. Sabah bundaki kabloları bile kontrol ettim. Ama bir daha kontrol edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrol ettim hocam ama eksik ya da gevşek bağlantı görünmüyor. Var mıdır bir önerin?

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
Güç kaynağının yanında böyle bir şey var. Bunu sen deyince anladım hocam. Sabah bundaki kabloları bile kontrol ettim. Ama bir daha kontrol edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrol ettim hocam ama eksik ya da gevşek bağlantı görünmüyor. Var mıdır bir önerin?
anakart üstünde ki sys fan girişlerine direkt olarak bağlayabiliyorsan birde öyle kontrol et derim. kontrolcü'nün adaptörü arızalı olabilir.

Top Bottom