Neler Yeni

Kasamın İçinden Gelen Garip Ses

BurakTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Burak Türk
Yakın Zamanda DA-Sistem 3 Aldım. Geldikten Sonraki Günlerde Kasadan her 1-2 dakikada bir 10 saniyeliğine dırrr diye ses geliyor. İlk Önce Kasadan Geldiğini Düşündüm. Fakat Kasanın Fanları Kapalı Olduğu Halde Ses Geliyordu. İçini Açıp Baktığımda Ekran Kartından ( GİGABYTE GTX 1660 SUPER )Geldiğini Fark Ettim. Fanlar Düzgün Bir Şekilde Çalışıyordu. Sürtme Sesine Benzetmiştim İlk Başta. Sonrasında İse Sürtme Sesinin Böyle Olmadığını Elimi Fana Yavaşca Dokundurup Öğrendim. Sesler Oyunlara Girdiğimde Başlıyor. Garantiye Göndermeyeceğim Ama Çözümünü Bilen Birisi Bu Konuya Açıklık Getirirse Çok Mutlu Olurum. Teşekkürler Şimdiden.

NOT: Fanlar Bazen Kendi Kendine Aniden Hızlanıp 2 Saniye İçerisinde Önceki Hızına Geri Düşüyor.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
kablo çarpıyor olabilir mi kabloların yerini dğeiştirin

BurakTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Burak Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablo çarpıyor olabilir mi kabloların yerini dğeiştirin
Kasanın Kapağı Açık Olarak Baktım ve Sesin Ekran Kartından Mı Geldiğini Öğrenmek İçin Ekran Kartının Üstüne Elimi Koydum. Ekran Kartı Titriyor. Buda Demektir ki Ses Ekran Kartından Geliyor.

BMW_M4

80+ Bronze
Kasanın Kapağı Açık Olarak Baktım ve Sesin Ekran Kartından Mı Geldiğini Öğrenmek İçin Ekran Kartının Üstüne Elimi Koydum. Ekran Kartı Titriyor. Buda Demektir ki Ses Ekran Kartından Geliyor.
Çok bilmiyorum bu meseleyi ama Coil Wine olabilir (mi) acaba?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Yakın Zamanda DA-Sistem 3 Aldım. Geldikten Sonraki Günlerde Kasadan her 1-2 dakikada bir 10 saniyeliğine dırrr diye ses geliyor. İlk Önce Kasadan Geldiğini Düşündüm. Fakat Kasanın Fanları Kapalı Olduğu Halde Ses Geliyordu. İçini Açıp Baktığımda Ekran Kartından ( GİGABYTE GTX 1660 SUPER )Geldiğini Fark Ettim. Fanlar Düzgün Bir Şekilde Çalışıyordu. Sürtme Sesine Benzetmiştim İlk Başta. Sonrasında İse Sürtme Sesinin Böyle Olmadığını Elimi Fana Yavaşca Dokundurup Öğrendim. Sesler Oyunlara Girdiğimde Başlıyor. Garantiye Göndermeyeceğim Ama Çözümünü Bilen Birisi Bu Konuya Açıklık Getirirse Çok Mutlu Olurum. Teşekkürler Şimdiden.

NOT: Fanlar Bazen Kendi Kendine Aniden Hızlanıp 2 Saniye İçerisinde Önceki Hızına Geri Düşüyor.
Ses ekran kartindan ince ve tiz geliyosa coil whinedir ama karta bi zarar vermez aksi halde çok kalin ve boğuk geliyosa teknik servise basvurun

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra

aynı ses bende var ama benim ekran kartım 2060, GİABYTE kaynaklı galiba

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
ekran kartını güzel sabitledin mi coil whine da titremez diye düşünüyorum

Top Bottom