Elektrik süpürgesi statik elektrik verebilir diye duydum.Bir tane boya fırçası
Alıntıyı görüntüle
Daha sonra bununla kabarttığın tozları diğer elinle de elektrik süpürgesiyle çek.
fön makinesi var evet. Ekran kartına gelirse sıkıntı olur mu?Kompresör varsa ekran kartını çıkarın hava tutun. Ya da Fön makinası varsa hava tutun. Yapışmış olan tozlar gitmez ama büyük bir kısmı gider. Bir de toz beziyle silebilirsin kasayı.
Saçma, elektrikli süpürgenin ucu zaten plastik. Değdirmiyorsun bile. Sadece bir elinle tozları fırçayla kabarttıktan sonra diğer elinle tozları çekiyorsun. Kim demişse iyi sallamışElektrik süpürgesi statik elektrik verebilir diye duydum.
Kompresör varsa ekran kartını çıkarın hava tutun. Ya da Fön makinası varsa hava tutun. Yapışmış olan tozlar gitmez ama büyük bir kısmı gider. Bir de toz beziyle silebilirsin kasayı.
Saçma, elektrikli süpürgenin ucu zaten plastik. Değdirmiyorsun bile. Sadece bir elinle tozları fırçayla kabarttıktan sonra diğer elinle tozları çekiyorsun. Kim demişse iyi sallamış
Kasanın tozlarını aldım şimdi fön makinesiyle. Sonra biraz bezle sildim. Fön makinesini açıp kasaya tutturduğumda öyle bir toz kalktı ki havaya boğuluyordum tozdankurutma makinasının soğuk ayarı ve fırça
Ben el kompresörü aldım ucuz bir şey zaten 6 ayda 1 kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor öneririm hem de kolay.Kasamda çok toz birikti bunları temizlemek istiyorum ama temizlerken pc ye zarar gelmesini istemiyorum. En kolay yoldan nasıl temizleyebilirim?
fön makinesi işimi gördü teşekkürler yine deBen el kompresörü aldım ucuz bir şey zaten 6 ayda 1 kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor öneririm hem de kolay.