Neler Yeni

Kasamın ön fanları çok tozlandı nasıl açabilirim ?

NneofitT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Mutlu
4-5 ay önce aldığım sistemin artık tozlandığını fark ettim ve en çok toz ön paneldeki 2 fanda var. Biz kendi başımıza kasanın içindeki vidaları çıkartırken fark ettikki o vidalar fanların vidası bizim ön paneli açmamız gerekiyor. Kasaya ön kısımdan baktığınızda, ufak kenarlarda çıkıntı var (ızgara dışında) sanırım oradan yapılıyor ama bi sorayım dedim: --https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/powerboost-mid-tower-500w-gaming-vk-c013b-atx-pc-kasasi-pencereli-P348011042?gclid=Cj0KCQjwlN32BRCCARIsADZ-J4udW7lCGiyjT9IpwZQi0ebNC0HmGhVreOTik8eMxNFagrF-6kHwxIUaAvZjEALw_wcB&gclsrc=aw.ds-- Ürünü buradan sipariş etmedim fakat ürünüm aynısı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bobo

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Kasanın ön panel mutlaka çıkıyordur. Ön'deki Vidaları mevcuttur arka tarafta. Dikkatlice baktınız mı .

Öndeki Akrilik cam oraya yapıştırılmış gibi duruyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bobo

NneofitT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın ön panel mutlaka çıkıyordur. Ön'deki Vidaları mevcuttur arka tarafta. Dikkatlice baktınız mı .

Öndeki Akrilik cam oraya yapıştırılmış gibi duruyor.
Peki ya ön paneli yapıştırıcıyla birlikte çıkartırsam tekrar takabilecek miyim ?

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Peki ya ön paneli yapıştırıcıyla birlikte çıkartırsam tekrar takabilecek miyim ?

Sıcak silikon ile tekrar takabilirsin ama Riskli. Malzeme kalitesi nasıldır bilemiyorum çekerken elinizde kalabilir akrilik Cam.
Ama ilk Önce kasanın ön panelini açmak için mutlaka Vida koymuşlardır.

NneofitT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Mutlu
Sıcak silikon ile tekrar takabilirsin ama Riskli. Malzeme kalitesi nasıldır bilemiyorum çekerken elinizde kalabilir akrilik Cam.
Ön panelde hiçbir şekilde vida göremedim kapatıp içine bakıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanların önündeki katmanda siyah plastik,sonra şeffaf plastik bulunmakta, ayrıca ön paneldeki şeffaf dikdörtgen plastiğin her kenarında (içinden görünen 2'şerlik küçük delikler var. Sanırım o kısımlardan ittirilerek ön panel çıkarılıyor. Sizinde dediğiniz gibi ön paneli çıkartırsam elimde kalabilir gibi görünüyor.

Ayrıca ön panel sıkıştırılma ile açıp-kapatılabilme özelliği olabilir mi ?

Son düzenleme:

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Ön panelde hiçbir şekilde vida göremedim kapatıp içine bakıcam.

Fanların önündeki katmanda siyah plastik,sonra şeffaf plastik bulunmakta, ayrıca ön paneldeki şeffaf dikdörtgen plastiğin her kenarında (içinden görünen 2'şerlik küçük delikler var. Sanırım o kısımlardan ittirilerek ön panel çıkarılıyor. Sizinde dediğiniz gibi ön paneli çıkartırsam elimde kalabilir gibi görünüyor.

Ayrıca ön panel sıkıştırılma ile açıp-kapatılabilme özelliği olabilir mi ?

Kasanın Üst Sağ - Sol ve Alt Sağ- Sol köşelerinde çentik gibi bir şey var mı?

NneofitT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Mutlu
Normalde öyle bir şey olmaması gerekiyor. Fakat Bahsettiğimiz kasada olma olasılığı yüksek :)
Elimle panelin etrafını yokladım, telefon camı gibi fazlasıyla sağlam dediğim gibi fabrikasyon olarak sanırım öyle yinede teşekkür ediyorum konuyu kapatıyorum

Top Bottom