Neler Yeni

Kasamın önündeki 3 Fan Çalışmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Şenoğlu
Instagram
atavratserhat
Discord
AtAvratSerhat #2485
Kasam

VENTO Mars VG04F, kasamın önündeki 3 fan çalışmıyor. Egzoz fanı çalışıyor. Akşam hiçbir sorun yoktu. Sabah kalkıp açma tuşuna bastım ve kasa ledleri belli bir süre yandı sonrasında ledlerin durduğunu fark ettim. Gidip baktığımda fanlar çalışmıyordu. Sorunun kaynağını çözemedim. Akşam çalışan fanlar durduk yere durdu. Bilgisayarı zorlayacak bir işlem de yapmadım.​

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Belki cpu sıcaklıga ayarlıdır masa üstünde donmuyordur benımkisi öle misal.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Kasamda 650w psu var ekran kartım 1660 super ventus işlemcim amd ryzen 5 2600x ve sistemime gayet yeten bir psu var normalde çalışan fanlar şimdi çalışmıyor anlamadım.
Dediğim gibi soketlerde temassızlık olabilir.
Işıkları damı yanmıyor. Çünkü bazı fanlar kendini sıcaklığa göre ayarlıyor.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Fan bağlantılarını kontrol edin, temassızlık olabilir.

onr1818

80+ Bronze
Bende fsp vg04t mevcut kontrolcü ve Uzaktan kumandası mevcut sizdeki kasanın kumandası yokmu yada sag kapagı açıp kontrolcu üzerinden fan-ışık kontrol imkanı sağlayan butonlar ile bir değişiklik mevcut oluyor mu kontrol edin halen bir Değişim yok ise fan kontrol cüsünün güç bağlantısını kontrol edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20210125_121530.jpg
resimdeki kırmızı noktalar fan girişleri turuncu nokta ise kontrolcü güç girişi bende güç girişinin ucu sata baglantı onu kontrol edin birde kontrolcu üzerinde 3 buton mevcut onlar ile hız renk animasyon vs ayarları yapılıyor onları bir kurcala ayrıca kasadaki reset tuşuna mod değiştirir eğer bağlantısı yapıldı ise

Top Bottom