Çözüldü✓ Kasanın 2 fanı dönmüyor yardım

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
6
Yeni sistem topladım kasa enermax starryfort sf70 anakart asus b650mk. Kasada önde 3 arkada 1 egzoz fanı var. Öndeki 3 fanın en altta olanı dönüyor diğer ikisi dönmüyor. Arkadaki fan da dönüyor. Yardım lazım

Fanların kabloları hazır birleşik geldi ve 4 ünü de 1 slota taktım gücü mü yetmiyor acaba ayrımalı mıyım egzoz fanını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsinin ışıkları yanıyor bu arada

Up up

Son düzenleme:
Merhaba, birleşik olan kabloda problem yoksa fan arızalı el ile rahat dönüyor mu çevirince

Fanların kabloları hazır birleşik geldi ve 4 ünü de 1 slota taktım gücü mü yetmiyor acaba ayrımalı mıyım egzoz fanını

Up up

Up up
Bende yeni topladım, önce tek tek fanları denedim daha sonra ikili şekilde yaptım. En sonda öndeki 3lüyü bir slota, egzoz fanını da tek başına bir slota taktım. Bir sıkıntı çıkmadı. bence sizde bu şekilde deneyin. En azından varsa hangi fan arızalıysa onu da bulabilirsiniz.

Merhaba, birleşik olan kabloda problem yoksa fan arızalı el ile rahat dönüyor mu çevirince
Birazdan kasayı açıp kontrol ediyim. Tek slottan 4 fan çalışması sıkıntı olur mu normalde peki

Bende yeni topladım, önce tek tek fanları denedim daha sonra ikili şekilde yaptım. En sonda öndeki 3lüyü bir slota, egzoz fanını da tek başına bir slota taktım. Bir sıkıntı çıkmadı. bence sizde bu şekilde deneyin. En azından varsa hangi fan arızalıysa onu da bulabilirsiniz.
Kablolama falan uğraşmıştım baya iş başa düştü... deniyim hocam mantıklı. Bir de bu fanların bağlandığı bi sata kablosu var o ne işe yarar boşta bıraktım gereksizdir diye

Birazdan kasayı açıp kontrol ediyim. Tek slottan 4 fan çalışması sıkıntı olur mu normalde peki

Kablolama falan uğraşmıştım baya iş başa düştü... deniyim hocam mantıklı. Bir de bu fanların bağlandığı bi sata kablosu var o ne işe yarar boşta bıraktım gereksizdir diye
Bazı yerlerde 3 fandan fazla takmayın diyenler oldu. Bende o yüzden 3lü yaptım öndekini. Bir de fanlarınız kaç pinli.
benimkiler 3pinli mesela. Ona göre anakart kılavuzundan pin yerlerine bakıp takmak lazım, anakartımın üzererindeki port 4pinliydi çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,016
Üyeler
184,717
Son üye
FleZZZ
Geri