Mergen 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,139 29 Ocak 2024 #1 Kasanın en altındaki fan dönmüyor bugün bilgisayarciya birakmistim temizlik için ondan sonra oldu ne olduysa. (Rgb si yanıyor)
Kasanın en altındaki fan dönmüyor bugün bilgisayarciya birakmistim temizlik için ondan sonra oldu ne olduysa. (Rgb si yanıyor)
Demacia'lı Master Yi 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,888 Dahası Reaksiyon skoru 753 İsim Yunus 29 Ocak 2024 #2 Büyük ihtimalle bilgisayarcı fan kablosuna zarar vermiştir.
Mergen 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,139 30 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Demacia'lı Master Yi yazmış: Büyük ihtimalle bilgisayarcı fan kablosuna zarar vermiştir. Devamı için tıklayın... Hallettim simdi.. bilgisayarciyla alakasi yokmus gunahini aldik adamin
Demacia'lı Master Yi yazmış: Büyük ihtimalle bilgisayarcı fan kablosuna zarar vermiştir. Devamı için tıklayın... Hallettim simdi.. bilgisayarciyla alakasi yokmus gunahini aldik adamin
Demacia'lı Master Yi 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 1,888 Dahası Reaksiyon skoru 753 İsim Yunus 30 Ocak 2024 #4 Mergen yazmış: Hallettim simdi.. bilgisayarciyla alakasi yokmus gunahini aldik adamin Devamı için tıklayın... Ben bir ihtimal verdim aga günahına girmemişizdir.
Mergen yazmış: Hallettim simdi.. bilgisayarciyla alakasi yokmus gunahini aldik adamin Devamı için tıklayın... Ben bir ihtimal verdim aga günahına girmemişizdir.
Mergen 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,139 30 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Demacia'lı Master Yi yazmış: Ben bir ihtimal verdim aga günahına girmemişizdir. Devamı için tıklayın... Hdd yi takarken güç kablosunu duzeltmemisim o engelliyormus dönmesini.. Bosuna sovdum o kadar adama
Demacia'lı Master Yi yazmış: Ben bir ihtimal verdim aga günahına girmemişizdir. Devamı için tıklayın... Hdd yi takarken güç kablosunu duzeltmemisim o engelliyormus dönmesini.. Bosuna sovdum o kadar adama