hocam o kısım psu nun hava alması için konulan kısımsa eğer kapatırsan psu fazla ısındığı için patlar cebinden duruma göre 1500 2000 lira para çıkar bırak toz olsun böcek girdiğini daha görmedim benHava akışı güzel toz bide herhangi bir böcek girmesini engellemek istiyorum.
Fotoğraf atılmıyorhocam o kısım psu nun hava alması için konulan kısımsa eğer kapatırsan psu fazla ısındığı için patlar cebinden duruma göre 1500 2000 lira para çıkar bırak toz olsun böcek girdiğini daha görmedim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim o kısım tozdan hava alamaz hale geldiği için psu aşırı ısınmadan dolayı patlamıştı garantisi devam ederken değişim yaptılar kapatmaya çalışma her şekilde toz olacak zaten düzenli temizlik yapmaya bak
hocam tam çözümleyemedim fotoğrafı ama dediğim gibi kapatmakla falan uğraşmanıza gerek yok illa ki toz olacak düzenli temizlik öneriyorum size
Ne ile temizleyebilirimhocam tam çözümleyemedim fotoğrafı ama dediğim gibi kapatmakla falan uğraşmanıza gerek yok illa ki toz olacak düzenli temizlik öneriyorum size
anladım hocam boşa efor sarf etmeye gerek yok bu kısım için temizlik içinse varsa kompresör ile hava tutup 3 5 ayda bir olan tozu atarsınız çok tozluysa bütün parçaları söküp o şekilde genel bir temizlik yapabilirsiniz ama düzenli temizlik yaptığınız sürece tüm parçaları söküp temizlik yapmanıza gerek kalmazNe ile temizleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam internetten görsel buldum bu kısımAlıntıyı görüntüle
Orayı kapatırsam zaten kasanın hava akışı bozulacak yaz ayındayız sistem daha çok ısıncak sırf böcek sinek falan girer diye kapatmak istemiştim ama sağolun hocam gerek yokmuşanladım hocam boşa efor sarf etmeye gerek yok bu kısım için temizlik içinse varsa kompresör ile hava tutup 3 5 ayda bir olan tozu atarsınız çok tozluysa bütün parçaları söküp o şekilde genel bir temizlik yapabilirsiniz ama düzenli temizlik yaptığınız sürece tüm parçaları söküp temizlik yapmanıza gerek kalmaz