Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar saniyelik oluyor bu, normal midir? Kasa aquarius-5an
Yok oyundayken veya boşta, fark etmiyoraçılış esnasından bahsediyorsan normal bir durum.
aquarius değil mi sisteminYok oyundayken veya boşta, fark etmiyor
Evetaquarius değil mi sistemin
Bazen oyunlardan çıkarken de oluyor, çıkıyorum masaüstüne geliyorum aniden hızlanıp sonra normale dönüyor. Bu dediklerim 2 saniye içinde oluyorevet bendede oluyor normal o oyundan dolayı fanları ani hızlandırıyor sanırım
Ondan çıkıyor herhalde, kasanın normal sesinden daha farklı gibiani hızlanma çok olucağını düşünmüyorum ne gibi durumlarda olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama gpu hızlanınca bi anda ses çıkabilir
gpu sesi cidden mal msi afterburner dan fan hızı auto dan çıkarıp kendim bi 70 e fln çek ses ondan geliyordur bende 1 kere fln çalıştıOndan çıkıyor herhalde, kasanın normal sesinden daha farklı gibi
Evet reis test ettim şimdi, autodan çıkarınca bir anda hızlanıyorgpu sesi cidden mal msi afterburner dan fan hızı auto dan çıkarıp kendim bi 70 e fln çek ses ondan geliyordur bende 1 kere fln çalıştı
tamam hocam auto da kalsın 50 derecenin üstünde çalışıyor celcius olarak gözüküyor değil miEvet reis test ettim şimdi, autodan çıkarınca bir anda hızlanıyor
tamam hocam auto da kalsın 50 derecenin üstünde çalışıyor celcius olarak gözüküyor değil mi