Megatronus
80+ Silver
Dahası
Fanın bıçakları sadecetum fani mi diyorsunuz yoksa fanin bicaklarini mi?
Hocam onu değil fanın yaprakları sadeceKöşelerindeki 4 vidayı sökerek.
Kimi fanın yaprakları sökülmüyor.Fanın bıçakları sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam onu değil fanın yaprakları sadece
Hocam bazilarinda guclu cekince geliyorda zorlamayin derim fazla. Ne yapacaksiniz? Yaglama icinse fanin arkasindaki etiketi sokup yapabilirsiniz.Fanın bıçakları sadece
Hocam onu değil fanın yaprakları sadece
O zaman hiç ellemeyeyim hocam çıkarmadan temizlik yapayımKimi fanın yaprakları sökülmüyor.
Önce fanı Sökmen lazım, sonra ise arkadaki etiket kısmını kaldırıp fanı sökeceksin.
Çok az kuvvet uyguladım ama gelmedi hiç güç uygulamayayım en iyisi çıkarmadan tozları temizleyeyimHocam bazilarinda guclu cekince geliyorda zorlamayin derim fazla. Ne yapacaksiniz? Yaglama icinse fanin arkasindaki etiketi sokup yapabilirsiniz.
Tozlari temizlemek icin sokmeye gerek yok. Kasnin fisini cektikten sonra resim fircasi veya klavye temizlemek icin olan fircalarla temizleytin ben oyle yapiyorum.O zaman hiç ellemeyeyim hocam çıkarmadan temizlik yapayım
Çok az kuvvet uyguladım ama gelmedi hiç güç uygulamayayım en iyisi çıkarmadan tozları temizleyeyim
Çıkarılmaz zaten saçmalamayın.O zaman hiç ellemeyeyim hocam çıkarmadan temizlik yapayım
Çok az kuvvet uyguladım ama gelmedi hiç güç uygulamayayım en iyisi çıkarmadan tozları temizleyeyim
Klavye temizlik testiŞu şekil bir fırça çok işe yarıyor ben 35tl hepsiburada üzerinden aldım.
walla benimki pis suan uzun sure oldu temizlemedimKlavye temizlik testi