yanlış görmüyorsam molex girişli fanlar bunun gibi bir şey olması lazım orda ucunu bunun içine sokucaksınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüledostlar herseyi hallettim bi turlu su kasa fanlarini nereye takicam bulamiyoeum gece gece kafayi yedim nolur yardimci olun kasa ponos ultra
ANakartda msi b550m gaming wifi
Alıntıyı görüntüle
fanlar molex değil hocam aynı kasa bende de varyanlış görmüyorsam molex girişli fanlar bunun gibi bir şey olması lazım orda ucunu bunun içine sokucaksın normalde arkadan sokman lazım buna onun ucunu yani elindeki beyaz kabloların arkasında boşluk olması lazımAlıntıyı görüntüle
Yok msi b650 gaming wifi bisey
yanlış görmüyorsam molex girişli fanlar bunun gibi bir şey olması lazım orda ucunu bunun içine sokucaksın Alıntıyı görüntüle
Oraya taktim ama orasi sadece isiklari yakti dondurmedi
O zaman ana kart üzerinden bağlantı sağlaması gerekiyor 3 pin girişi var.fanlar molex değil hocam aynı kasa bende de var
b550 yazmışsın.neyse üstte arkadaşın gösterdiği yer takıcan jrgb yazan pinler.Yok msi b650 gaming wifi bisey
benim kartta o pinlerden sağ kenarda da vardı oraya taktım senin kartta da varsa orayada takabilirsin.b550 yazmışsın.neyse üstte arkadaşın gösterdiği yer takıcan jrgb yazan pinler.
Ana kartının sol yada sağ altındaki anakarattan ana karta değişiyor, 3 pinli girişe takman gerekiyor. Yanlış takman çok zor zaten pin giriş ve bırakılan boşluk aynı görünce anlarsın.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüledostlar herseyi hallettim bi turlu su kasa fanlarini nereye takicam bulamiyoeum gece gece kafayi yedim nolur yardimci olun kasa ponos ultra
ANakartda msi b550m gaming wifi
Alıntıyı görüntüle
b550 yazmışsın.neyse üstte arkadaşın gösterdiği yer takıcan jrgb yazan pinler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim kartta o pinlerden sağ kenarda da vardı oraya taktım senin kartta da varsa orayada takabilirsin.
fanların kablolarını iyice oturttunuzmuBoyle oluyo takinca ben anlamadim
hocam yatın boşverin gece böyle şeyler çok sinir bozarBoyle oluyo takinca ben anlamadim
Yani kablolar oturukda rgb yerine takinca fanlar donmuyo isiklari yaniyo sadece.kasayi 1 saatte topladim 3 saattir halledemedim.fanların kablolarını iyice oturttunuzmu
Valla sinirim bozuldu kafaya taktim artik hic yatamiyorumhocam yatın boşverin gece böyle şeyler çok sinir bozar