Neler Yeni

Kasanın içine giren kahve dumanı

Lysteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartları, İşlemciler, Anakartlar
Evet biliyorum baya saçma bir soru fakat birkaç kişi şüpheye düşürdü beni, kasa fanları fanın önünde duran kahvenin dumanını bi miktar kasanın içine çektiğini düşünüyorum herhangi bir zarar gelmişmidir parçalara veya iler ki zamanlarda sorun çıkarır mı?

syee

80+
Evet biliyorum baya saçma bir soru fakat birkaç kişi şüpheye düşürdü beni, kasa fanları fanın önünde duran kahvenin dumanını bi miktar kasanın içine çektiğini düşünüyorum herhangi bir zarar gelmişmidir parçalara veya iler ki zamanlarda sorun çıkarır mı?
uzun süreler öyle kullanırsanız su buharı oldugu için risk taşıyor bir şey olmamıştır ama yinede fanların önüne koymamaya çalışın

Existentia

80+ Silver
Hayır

Lysteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun süreler öyle kullanırsanız su buharı oldugu için risk taşıyor bir şey olmamıştır ama yinede fanların önüne koymamaya çalışın
yok ilk defa oldu ve birkaç dakika durmuştu, teşekkürler yanıtınız için

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,820
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hiçbir şey olmaz.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sen ne olur ne olmaz koyma dıger koseye falan koy riske atma :) sonucta okadar para bayıyoz sıstemlerımıze

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
sıkıntı olmaz hocam banyoda çalıştırmadığınız sürece nem zarar vermez sisteme

syee

80+
sıkıntı olmaz hocam banyoda çalıştırmadığınız sürece nem zarar vermez sisteme
arkadaşımda bi takım rahatsızlıklar varddı astımmı tam hatırlamıyorum odası sürekli nemli olmalıydı bi tane hava nemlenddirici cihaz vardı yıllardır açık pc si oksitlenmişti 2 kere temzilletmeye götürmüştük 3.de bobinlerde oksitten zarar görddü dediği için ekran kartı almıştık yeni

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
arkadaşımda bi takım rahatsızlıklar varddı astımmı tam hatırlamıyorum odası sürekli nemli olmalıydı bi tane hava nemlenddirici cihaz vardı yıllardır açık pc si oksitlenmişti 2 kere temzilletmeye götürmüştük 3.de bobinlerde oksitten zarar görddü dediği için ekran kartı almıştık yeni
oksitlenme yapacak kadar nemli ise tabi zarar verir ama normal şartlarda kahve buharı çay buharı vs. değilse sıkıntı olmaz

Lysteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
eminsiniz değil mi? çay veya kahve dumanından bir sorun çıkmaz?
kasanın içine girdiği gibi yoğuşup düşer hocam zaten çok düşük miktarlarda çıkıyor o buhar

Top Bottom