quiksilver_
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Sevgili arkadaşlar kasanın içine vantilatör tutlurmu
Nasıl bir kasa neresine doğru vs. Bir fotoğraf falan var mı?Sevgili arkadaşlar kasanın içine vantilatör tutlurmu
ben hava soğutma makinesini kasaya çevirip kullandım 1 ay kullanmasam pubgde pc kapanıyordu işlemciye kule tipi soğutucu aldıktan sonra böyle bi derdim kalmadıSevgili arkadaşlar kasanın içine vantilatör tutlurmu
sistemi alalı 3 ay oldu toz falan gitsin diyeNasıl bir kasa neresine doğru vs. Bir fotoğraf falan var mı?
Nasıl bir kasa neresine doğru vs. Bir fotoğraf falan var mı?
sistemde sorun yok sadece toz falan varsa gtisin diye tutucamFanlar aynı şeyi yapıyor zaten. Oda hali hazırda sıcaksa bir işe yaramaz.
Bende soğutmak için sanmıştım. Bazıları fanlar dönünce voltaj oluşturup sisteme zarar verebilir diyor. Şahsen doğru mu yanlış mi bilmiyorum o kadar detaylı. Ama bir mendil ve ya bezle silseniz daha iyi gibi.sistemi alalı 3 ay oldu toz falan gitsin diye
PC balkona çıkar fanlarını elinle tutarak fön makinesini soğuk ayarda tut.sistemde sorun yok sadece toz falan varsa gtisin diye tutucam
fanları elinle tut öyle hava vur. öyle yapıyorum. bi skıntı olmadı henüz.sistemde sorun yok sadece toz falan varsa gtisin diye tutucam
tmmdır tşklerfanları elinle tut öyle hava vur. öyle yapıyorum. bi skıntı olmadı henüz.
Ben yıllar önce AMDler çok ısınırken yan kapağı açar oraya dayardım koca vantilatörü, işe de yarardı soğuturdu baya.
tmmdır tşklerPC balkona çıkar fanlarını elinle tutarak fön makinesini soğuk ayarda tut.