Neler Yeni

Kasanın ışıkları yanıyor ekrana görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATIF SARAÇOĞLU
Dün akşam düzgün bir şekilde çalışan pc bu sabah açtığımızda açılmıyor kasanın ışıkları yanıyor kulaklık ve mouse un ışıkları yanıyor ekran kartı ve işlemci soğutucusu pervaneleri çalışıyor fakat klavye nin ışıkları yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar!

Pietre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Pietre Carvel
HDMI kablosunu direkt ekran kartındaki HDMI portuna tak olmazsa ramleri sök tak, olmazsa tek tek dene ramleri

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
bana da oldu monitörüm 720 cözünürlükteydi güncelleme gelmiş monitör 1080 olmuş onun için çözünürlükten dolayı açmamıştı 1080 monitör aldım mecburen

1ncebay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mücahit İNCEBAY
Bios ayarlarını sıfırla kendine gelicektir bios pilini çıkar bir dakika bekle olmazsa tek tek parçaları sok en son kasanın statik elektriğini bosalt aç bu işlemleri yaparken kasadaki güç kablosunu çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Yeşildağ
İşlemci oynamış olabilir benim kasanın üzerine parfüm şişesi düşmüştü ve senin dediğin gibi olmuştu sendede olmuş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATIF SARAÇOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDMI kablosunu direkt ekran kartındaki HDMI portuna tak olmazsa ramleri sök tak, olmazsa tek tek dene ramleri
Hocam display port zaten direkt ekran kartına takılı yerlerini değiştirip tekrar taktım bi çözüm olmadı

Pietre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Pietre Carvel
o zaman ramde, ekran kartında, işlemcide ya da PSU da bir sorun olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATIF SARAÇOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios ayarlarını sıfırla kendine gelicektir bios pilini çıkar bir dakika bekle olmazsa tek tek parçaları sok en son kasanın statik elektriğini bosalt aç bu işlemleri yaparken kasadaki güç kablosunu çıkar
Hocam bios pili nasıl çıkarılıyor bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ATIF SARAÇOĞLU
Hocam videosunu izle
bu video sayesinde sorunu halletttim hocam ilgi göstersen herkese teşekkür ederim iyi forumlar!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün akşam düzgün bir şekilde çalışan pc bu sabah açtığımızda açılmıyor kasanın ışıkları yanıyor kulaklık ve mouse un ışıkları yanıyor ekran kartı ve işlemci soğutucusu pervaneleri çalışıyor fakat klavye nin ışıkları yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar!
Aynı sorun ile tekrar karşı karşıyayım geçen yaşadığım da sunulan çözümleri tekrardan denedim ama bir sonuç alamadım ne yapmalyım ?

Skrrt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Tufan öztürkmen
hocam ramleri cıkartıp tek takın öyle acmayı deneyin, olmazsa hdmi kablonuzu baska cıkısa takın pcden ben öyle çözmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,365
Üyeler
164,656
Son üye
merther033
Top Bottom