Böyle bir şey çıkmadı ama Arkasında kontrolcü vardı hepsi ona bağlı idi onlarda kasadaki tuşa bağlıKutudan bu parça çıktı ise, ayırıp fanlarla rgb leri anakarta ayrı bağlamayı denermisiniz?
Şuanki konfigrasyonunuz hakkında resim vb daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz nasıl montajı yapıldı.
Alıntıyı görüntüle
Şuan zaten LED'ler çalışıyor yeniden başlattığım için ancak yarın deneyebilirim onu çünkü ilk açılışta yapıyor bunu heptemsili resimden tahmin ederek, tüm rgb soketleri çıkarıp tek bir soket ile deneyebilirmisiniz?
Nasıl çözülecek peki?besleme arızasından şüphelenmiştim, onu öğrenmek için sormuştum. Genellikle ilk tetiklemede yeterli gücü veremez ikincide veriyorsa sık karşılaşılan bir durum
Kontrolcü gücü SATA Güç kablosundan alıyor SATA Güç kablosunun portunu değişirsem sorun düzelir mi sizce?besleme arızasından şüphelenmiştim, onu öğrenmek için sormuştum. Genellikle ilk tetiklemede yeterli gücü veremez ikincide veriyorsa sık karşılaşılan bir durum
yarın bakıp cevap yazarsanız daha iyi olur sanırım "ancak yarın deneyebilirim onu"Nasıl çözülecek peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kontrolcü gücü SATA Güç kablosundan alıyor SATA Güç kablosunun portunu değişirsem sorun düzelir mi sizce?
Yok bugün Gidip SATA Güç kablosunu değiştireceğim ama Ancak yarın Test edebilirim ama tahmin istiyorum sorun bu olabilir mi diye?yarın bakıp cevap yazarsanız daha iyi olur sanırım "ancak yarın deneyebilirim onu"