Neler Yeni

Kasanın LED'leri yanmıyor

CNGames

80+
Kasayı ilk açtığım zaman Kasanın fan LED'leri yanmıyor ne zaman PC'yi kapatıp Güç tuşuna basıp açtığım zaman LED'leri yanmaya başlıyor.
MSI MAG M100R
B450M S2H V2 (F65)
Nasıl çözebilirim?

mordulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Ordulu
Kutudan bu parça çıktı ise, ayırıp fanlarla rgb leri anakarta ayrı bağlamayı denermisiniz?
Şuanki konfigrasyonunuz hakkında resim vb daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz nasıl montajı yapıldı.

1720006872714.png

CNGames

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutudan bu parça çıktı ise, ayırıp fanlarla rgb leri anakarta ayrı bağlamayı denermisiniz?
Şuanki konfigrasyonunuz hakkında resim vb daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz nasıl montajı yapıldı.

Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şey çıkmadı ama Arkasında kontrolcü vardı hepsi ona bağlı idi onlarda kasadaki tuşa bağlı
1720007128745.png

Görüntüyü internetten aldım ama aynı şuna benzer bir şey

mordulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Ordulu
temsili resimden tahmin ederek, tüm rgb soketleri çıkarıp tek bir soket ile deneyebilirmisiniz?

CNGames

80+
temsili resimden tahmin ederek, tüm rgb soketleri çıkarıp tek bir soket ile deneyebilirmisiniz?
Şuan zaten LED'ler çalışıyor yeniden başlattığım için ancak yarın deneyebilirim onu çünkü ilk açılışta yapıyor bunu hep

mordulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Ordulu
besleme arızasından şüphelenmiştim, onu öğrenmek için sormuştum. Genellikle ilk tetiklemede yeterli gücü veremez ikincide veriyorsa sık karşılaşılan bir durum

CNGames

80+
besleme arızasından şüphelenmiştim, onu öğrenmek için sormuştum. Genellikle ilk tetiklemede yeterli gücü veremez ikincide veriyorsa sık karşılaşılan bir durum
Nasıl çözülecek peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrolcü gücü SATA Güç kablosundan alıyor SATA Güç kablosunun portunu değişirsem sorun düzelir mi sizce?

mordulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Ordulu
Nasıl çözülecek peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kontrolcü gücü SATA Güç kablosundan alıyor SATA Güç kablosunun portunu değişirsem sorun düzelir mi sizce?
yarın bakıp cevap yazarsanız daha iyi olur sanırım :) "ancak yarın deneyebilirim onu"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,402
Üyeler
159,323
Son üye
cag811
Top Bottom