Neler Yeni

Kasanın öndeki fan değişikliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Yusuf Çelik
Merhaba

rx 9070 xt aldım ve kasaya koycam kasam 320mm ekran kartı uzunluğunu destekliyor ve kartta 320mm öndeki fanı sökmeyi düşünüyorum sorum şu söktüğüm fanı yukarıya takabilir miyim kasanın üst kısmına

kasa asus tuf gaming gt301

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
Merhaba

rx 9070 xt aldım ve kasaya koycam kasam 320mm ekran kartı uzunluğunu destekliyor ve kartta 320mm öndeki fanı sökmeyi düşünüyorum sorum şu söktüğüm fanı yukarıya takabilir miyim kasanın üst kısmına

kasa asus tuf gaming gt301
Takabilirsin

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
peki hocam sence 320mm ekran kartı destekleyen kasaya 320mm ekran kartı takarsak sorun olur mu
Sorun olmaz da ekran kartı desteği lazım sarkma yapmaması için. Bazı markalar desteği kartın devamına gelecek şekilde yapıyo sığmayabilir. Ucu ucuna takacaksın değme yapabilir veya fana temas ederse titreşim sesi olur. Yok arada küçük de olsa bi boşluk kalıyosa ve ekran kartı desteğin sorun çıkarmıyosa hiö önden fan sökme tak direkt

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Yusuf Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz da ekran kartı desteği lazım sarkma yapmaması için. Bazı markalar desteği kartın devamına gelecek şekilde yapıyo sığmayabilir. Ucu ucuna takacaksın değme yapabilir veya fana temas ederse titreşim sesi olur. Yok arada küçük de olsa bi boşluk kalıyosa ve ekran kartı desteğin sorun çıkarmıyosa hiö önden fan sökme tak direkt
anladım hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kusura bakma ama başka sorum daha olcaktı ekran kartı ve kasanın fanı yapışık olursa yani hiç yer kalmasa ekran kartına zarar verir mi

Son düzenleme:

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
anladım hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kusura bakma ama başka sorum daha olcaktı ekran kartı ve kasanın fanı yapışık olursa yani hiç yer kalmasa ekran kartına zarar verir mi
Fan yapraklarına değmiyosa zarar vermez ama titreşim ses olabilir önermem

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer Faruk Tay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular