Neler Yeni

Kasanın önündeki fandan değişik bir ses geliyor.

Herus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Herus Favian
Kasanın ön tarafında 3 tane fan bulunuyor. 2 fan normal bir şekilde çalışırken, 1. fan çekirge gibi ses çıkartıyor. Fakat her zaman değil. Kasanın önündeki kapağı açıp ara sıra fanlardaki tozları alıyorum. O sırada yanlış bir şey yapmış olabilir miyim diye düşündüm. Çünkü daha önceden böyle bir ses gelmiyordu. Normalde sesten şikayetçi olan biri değilim fakat oda çok sessiz olduğu için ses rahatça duyuluyor. Videoya almaya çalıştığımda ise normal pervane seslerinden o ses duyulmuyor.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kasanın ön tarafında 3 tane fan bulunuyor. 2 fan normal bir şekilde çalışırken, 1. fan çekirge gibi ses çıkartıyor. Fakat her zaman değil. Kasanın önündeki kapağı açıp ara sıra fanlardaki tozları alıyorum. O sırada yanlış bir şey yapmış olabilir miyim diye düşündüm. Çünkü daha önceden böyle bir ses gelmiyordu. Normalde sesten şikayetçi olan biri değilim fakat oda çok sessiz olduğu için ses rahatça duyuluyor. Videoya almaya çalıştığımda ise normal pervane seslerinden o ses duyulmuyor.
Video yüklerseniz daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoya almaya çalıştığımda ise normal pervane seslerinden o ses duyulmuyor
Diğer fanların kablosunu sökün
Sadece o fan kalsın video cekin

Herus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Herus Favian
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarı kapatıp fanı birkaç kere döndürdüğümde ses düzeliyor. Videoya çekmeye çalışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,349
Üyeler
171,742
Son üye
Wetix
Top Bottom