Neler Yeni

Kasanın soğutması nasıldır?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Uzak durun. Çöp kasa. Çöp marka diyelim daha doğru.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Sadece psu değil arkadaşlar psusu bedava olsa alınmaz ama artık bıktım yani Kasa çöp. Fanların renksizi 20tl zaten renkli yapmışlar ama bozulucak. Kasa plastik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Muhammed kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece psu değil arkadaşlar psusu bedava olsa alınmaz ama artık bıktım yani Kasa çöp. Fanların renksizi 20tl zaten renkli yapmışlar ama bozulucak. Kasa plastik.
Benim arkadaşım da var o önermişti kasa temperli cam ve demir soğutması hakkında bir fikrim yok ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada PSU baya kötüymüş sence 200tl daha verip cooler master mb311l modeli almak mantıklı mi

Son düzenleme:

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Benim arkadaşım da var o önermişti kasa temperli cam ve demir soğutması hakkında bir fikrim yok ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada PSU baya kötüymüş sence 200tl daha verip cooler master mb311l modeli almak mantıklı mi
Bence yeni konu açın bütçenizi yazın. Güzel kasa ama daha iyileri olabilir. Frisby, gamebooster,rampage tarzı kasa ve özellikle psular alınmaz.

Top Bottom