Neler Yeni

Kasanın üstündeki kırmızı ışık hava tuttuktan sonrayanmadı

AlperBey0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Alper Aslan
Ben bugün kasaya hava tuttum daha doğrusu babama dedimki ver ben tutuyim dedim oda kendisi tuttu neyse anakart bölümüne fazla tutturmadım SSD nin Orlarda toz vardı fanda orlara tutturdum sonra neyse taktım bağladım kabloları çalıştırdım her şey çalışıyor ama disk ışığı kırmızı ışık yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor sizce ne olmuş olabilir şimdi okuldayım çözümlerinizi okuldan çıktıktan sonra deneyeceğim şimdiden teşekkürler

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben bugün kasaya hava tuttum daha doğrusu babama dedimki ver ben tutuyim dedim oda kendisi tuttu neyse anakart bölümüne fazla tutturmadım SSD nin Orlarda toz vardı fanda orlara tutturdum sonra neyse taktım bağladım kabloları çalıştırdım her şey çalışıyor ama disk ışığı kırmızı ışık yanmıyor ve ekrana görüntü gelmiyor sizce ne olmuş olabilir şimdi okuldayım çözümlerinizi okuldan çıktıktan sonra deneyeceğim şimdiden teşekkürler
SSD nin bağlantılarını kontrol et hocam.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Anakartın üzerindeki Farklı SATA girişlerini deneyin. Yüksek hava basıncı ile temizlemek; Anakart üzerindeki hassas parçalara zarar verebilir, bu yüzden yarım metre geriden hava ile temizlenmesi önerilir.

AlperBey0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Alper Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi yanma falan olabilir mi acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri