Bende aynı şekilde kullanıyorum. Önde kaç adet fan varsa arkada da egzoz olarak 3 adet fanınızın olması ekran kartı ve işlemcinin sıcaklık değerlerinin gözle görülür bir açıda dengelediğini görüceksiniz. Egzoz olacağı içinde tozlanmaya etkisi olmamakla beraber hava akışınız dengelenip ideal bir seviyeye gelmiş olucaktır.Kasada 4 Fan var 3 önde 1 tane arkada olmak üzere , kasanın üst kısmına 2 tane daha Havayı dışarıya üfleyecek egzoz fan takmayı düşünüyoruz , Sorum şu çok fazla tozlanma yapar mı ?
bende msı mag forge 100r var önde 2 arkada 1 egzoz fanı var bende sizinki gibi yapmayı düşünüyorum önerebileceğiniz fan modeli var mıBende aynı şekilde kullanıyorum. Önde kaç adet fan varsa arkada da egzoz olarak 3 adet fanınızın olması ekran kartı ve işlemcinin sıcaklık değerlerinin gözle görülür bir açıda dengelediğini görüceksiniz. Egzoz olacağı içinde tozlanmaya etkisi olmamakla beraber hava akışınız dengelenip ideal bir seviyeye gelmiş olucaktır.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08Y8N5J89/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1bende msı mag forge 100r var önde 2 arkada 1 egzoz fanı var bende sizinki gibi yapmayı düşünüyorum önerebileceğiniz fan modeli var mı
Bu ürün 3 adet paket unutmayın.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08Y8N5J89/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
Ben bu üründen 2 adet aldım 6 adet fan geldi 3+3 yani. Tabi Amazon Germany ürünü 1 2 hafta arasında geliyor ve çok uyguna geliyor. Bu fanlar hem sessiz hemde ARGB hemde ideal soğutma sağlıyor.
Bu fanları tercih etmemin sebebi birde ARCTIC LF2 ARGB 240 sıvı soğutma kullanıyorum uyumlu gözükmeleri için ve en sessiz soğutmayı sağlamak için almıştım.
Sizin kasanızın ön paneli 3 adet 120mm destekliyor sanırım. Bu linkteki ürünü alıp ön panele takabilirsiniz. Ön paneldeki 2 kasa fanlarını da üst panele takabilirsiniz. 3 adet önden hava içeriye çeken ve 3 adet arka ve üstte egzoz görevi gören fan dizilimi olmuş olur.
Teşekkürler hocam bende alacağım şimdi 2 adet egzoz fanı üste takacağımBende aynı şekilde kullanıyorum. Önde kaç adet fan varsa arkada da egzoz olarak 3 adet fanınızın olması ekran kartı ve işlemcinin sıcaklık değerlerinin gözle görülür bir açıda dengelediğini görüceksiniz. Egzoz olacağı içinde tozlanmaya etkisi olmamakla beraber hava akışınız dengelenip ideal bir seviyeye gelmiş olucaktır.