Neler Yeni

Yardım Kasaya Ayran Döküldü Napabi̇li̇ri̇m

Can...

80+ Platinum
tiner al, kasada mekanik her yeri tinerle temizle. Elektrik birgün boyunca verme.
zarar verir hocam bileşenlere aman diyim kullanmayın öyle selülozik olursa bi ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

selülozikte ağır gelir hocam elektroniğe bence
hocam anakart pcb temizliğinde kullanıyorum ara sıra sorun yaşamadım genelde o kullanılrı zaten

Ben malım cidden keske ya keske
nerede yaşıyorsun hocam samsun daysan yarın yardımcı olurum ama bir çayını içerim :D

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
zarar verir hocam bileşenlere aman diyim kullanmayın öyle selülozik olursa bi ihtimal

hocam anakart pcb temizliğinde kullanıyorum ara sıra sorun yaşamadım genelde o kullanılrı zaten

nerede yaşıyorsun hocam samsun daysan yarın yardımcı olurum ama bir çayını içerim :D
ben kullanmadım ama şahsen güvenemem hocam ya. spreyin içine kolonya döküp bezi onunla ıslatıp silmiştim ihtiyacım olduğunda kolonya da çok uçtuğundan sorun olmamıştı ama tiner ağır gelir gibi geliyor selülozik bile olsa güvenmem şahsen

Can...

80+ Platinum
ben kullanmadım ama şahsen güvenemem hocam ya. spreyin içine kolonya döküp bezi onunla ıslatıp silmiştim ihtiyacım olduğunda kolonya da çok uçtuğundan sorun olmamıştı ama tiner ağır gelir gibi geliyor selülozik bile olsa güvenmem şahsen
pek sorun yaşamadım hocam ya ufak tefek sıvı teması olan telefonların anakartında vs veya çok pis ekran kartlarında kullanıyorum sadece bir kez başıma eski bir rog anakartta geldi bakır hatların üstü kalmış zaten yılların yorgunluğundan ben sürünce tam kalkmıştı ondan pek sıcak bakmıyordum ama farklı cihazlarda kullandıkça sorun yaşamadığım için kullanmaya devam ettim

bu arada anakart benim di satar ken de belirttim :D müşteri kartı değil di

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
pek sorun yaşamadım hocam ya ufak tefek sıvı teması olan telefonların anakartında vs veya çok pis ekran kartlarında kullanıyorum sadece bir kez başıma eski bir rog anakartta geldi bakır hatların üstü kalmış zaten yılların yorgunluğundan ben sürünce tam kalkmıştı ondan pek sıcak bakmıyordum ama farklı cihazlarda kullandıkça sorun yaşamadığım için kullanmaya devam ettim

bu arada anakart benim di satar ken de belirttim :D müşteri kartı değil di
ben müşteri olsam takılmam şahsen öyle bir şeye de kendi cihazlarım dışında çok fazla temizlik yapmam gerekmiyor başkasının cihazına detaylı temizliğe girmedim ama aklımda bulunsun ben bidonla alıyorum selülozik tiner kullanmam gerekirse bocalarım temizlensin :ROFLMAO:

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci

Eyvallah cok sagol ama İstanbul pendikteyim ben

Can...

80+ Platinum
ben müşteri olsam takılmam şahsen öyle bir şeye de kendi cihazlarım dışında çok fazla temizlik yapmam gerekmiyor başkasının cihazına detaylı temizliğe girmedim ama aklımda bulunsun ben bidonla alıyorum selülozik tiner kullanmam gerekirse bocalarım temizlensin :ROFLMAO:
bazıları çok takılıyor birde kartlar terlemiş oluyor o zaman da kullanıyorum hocam

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
Şuan parçaları temizledim fakat ayran kurudugu icin usb girişlerinde kaldı 1 gün boyunca açmıcam. Daha önxe mallık edip açtom ama insallah bişey olmaz kafayı yicem cidden ya

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
çok iyi temizlemen lazım süt ürünlerini güzel temizlenmediğinde kurt yapar.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
birde 2 - 3 gün sonra çok kötü kokacak mümkün olduğunca fazla yeri en azından ıslak mendille silmen lazım kasanın üzerini içini vs. elektronik aksamını da silsen olur zaten 2 gün kurumaya bırakacaksın

Ellsy

80+ Bronze
Merhaba ben recep baltaş
Öncelikle hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ve ayranın markası ne bunlar çok önemli kaç gram tuz barındırıyor bu değerleri paylaşmadan yardımcı olamayız. (Geçmiş olsun sadece anakarttir umarim)

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Onur
selülozikte ağır gelir hocam elektroniğe bence
Gelmez.

Ben ne dedim zaten sentetik olmaz, almaya gittiğinde ona sentetik vermezler zaten sorman alırsa onun yanlışı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,462
Üyeler
161,705
Son üye
abbasomhoka
Top Bottom