Yardım Kasaya ek fan taksam ısıyı performansı ne kadar fark ettirir

Kasa linki bozuk ve o fanların fazla işe yarıyacağını düşünmüyorum.

Kasada 4 adet fan zaten var, ekstra fana ihtiyaç duymazsınız ancak işlemcinizi ısıtacak edit gibi işlerle uğraşıyorsanız direkt olarak sıvı soğutmaya kullanmanızı öneririm.
Ayrıca kasa kaliteli gibi durmuyor.
Biraz araştırdım ve kullanan arkadaşların şikayetçi olduğunu gördüm.
Güç kaynağının kalitesinden bihaberiz zaten.
Size tavsiyem, kendinize kasa ve güç kaynağı için bir bütçe belirleyip konu açarak öneri istemeniz olacak.
Fana para vermemek için kasa önerisine "4 fan dahili olsun" gibi bir cümle eklemeyi unutmayın.
Güç kaynağı önerisinde ise tüm sisteminizi yazın, arkadaşlar sisteminize göre uygun güç kaynağını önerirler.

Kasa v200 sanırım üste 2 fan al tak dışarıya hava verecek şekilde, 3-5 derece oynar

Bu linkten bahsediyor az önce "stok bitti" durumuna geçti.

Tamam alsın 2 tane üste taksın egzoz fana ihtiyacı var kasanın
bana da öyle geliyo oyun oynarken ekran kartımın sıcaklığı ortalama 50-70 arası ama cama bi dokunuyorum cam aşırı sıcak oluyo acaba sıcak havayı atamıyo mu diye düşünmüştüm
Bu linkten bahsediyor az önce "stok bitti" durumuna geçti

bana da öyle geliyo oyun oynarken ekran kartımın sıcaklığı ortalama 50-70 arası ama cama bi dokunuyorum cam aşırı sıcak oluyo acaba sıcak havayı atamıyo mu diye düşünmüştüm
kasanda hava alıcak boşluklar yaratabilirsin veya dediğiniz gibi ekstra egzoz fanı takarsınız

Ön taraf mesh değilse ya çıkart yapada camı şekilli kestir hem hava alır hem göeünüşü iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri