Kasaya sığmayan ekran kartı

fansiz mi calisiyor anlam veremedim ben de
Kasanın ön tarafındaki 3 fanın 2'si tarafından radyatöre seri hava giriyor. Sıvı soğutucunun fanlar ise kasanın üst paneline takılı.

fansiz mi calisiyor anlam veremedim ben de
orda bişiler dönmüş ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın ön tarafındaki 3 fanın 2'si tarafından radyatöre seri hava giriyor. Sıvı soğutucunun fanlar ise kasanın üst paneline takılı.
aslında ters takılır radyatör öndeyse ki havayı dışarı üflesin yanlış olmuş orası. eğer radyatör üste takılamıyorsa mecbur kasa değişiceksin başka şans yok hocam.

orda bişiler dönmüş ama

aslında ters takılır radyatör öndeyse ki havayı dışarı üflesin yanlış olmuş orası. eğer radyatör üste takılamıyorsa mecbur kasa değişiceksin başka şans yok hocam.
sicak havayi iceri ufluyor yanlis gormediysem

sicak havayi iceri ufluyor yanlis gormediysem
radyatorun altindaki fan iceri ufluyor ustundekiler de aynidir

Üstteki fanlar havayı dışarıya atacak şekilde montajlandı.

Buyrun.

Üstteki fanlar ekstra değil, sıvı soğutmanın fanlarıdır. Bu şekilde montaj etmemin sebebi ise radyatör ve fanları üste taktığımda ramlere değmesi.

Ekler

• kasa.png
    kasa.png
    29.8 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Üstteki fanlar havayı dışarıya atacak şekilde montajlandı.

Buyrun.

Üstteki fanlar ekstra değil, sıvı soğutmanın fanlarıdır. Bu şekilde montaj etmemin sebebi ise radyatör ve fanları üste taktığımda ramlere değmesi.
evetanladım şimdi ama radyatör yanlış radyatör sıcak hocam işlemcinin ısısı sebebiyle fanlar o sıcağı kasaya üflüyor tamamen yanlış. radyatörü ters takıp fanları önüne alırsan belki 1-2 cm yer kazanabilirsin o işlemi yap bakalım nolucak. birde sıvı soğutmanın kendi fanlarını kullan öndeki kasa fanlarını üste taşı.

şuan bu haliyle 27cm ölçtüm ve sığıyor. Ama radyatöre sıfıra sıfır neredeyse. Sıkıntı olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,714
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri