orda bişiler dönmüş amafansiz mi calisiyor anlam veremedim ben de
aslında ters takılır radyatör öndeyse ki havayı dışarı üflesin yanlış olmuş orası. eğer radyatör üste takılamıyorsa mecbur kasa değişiceksin başka şans yok hocam.Kasanın ön tarafındaki 3 fanın 2'si tarafından radyatöre seri hava giriyor. Sıvı soğutucunun fanlar ise kasanın üst paneline takılı.
sicak havayi iceri ufluyor yanlis gormediysemorda bişiler dönmüş ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında ters takılır radyatör öndeyse ki havayı dışarı üflesin yanlış olmuş orası. eğer radyatör üste takılamıyorsa mecbur kasa değişiceksin başka şans yok hocam.
radyatorun altindaki fan iceri ufluyor ustundekiler de aynidirsicak havayi iceri ufluyor yanlis gormediysem
evetanladım şimdi ama radyatör yanlış radyatör sıcak hocam işlemcinin ısısı sebebiyle fanlar o sıcağı kasaya üflüyor tamamen yanlış. radyatörü ters takıp fanları önüne alırsan belki 1-2 cm yer kazanabilirsin o işlemi yap bakalım nolucak. birde sıvı soğutmanın kendi fanlarını kullan öndeki kasa fanlarını üste taşı.Üstteki fanlar havayı dışarıya atacak şekilde montajlandı.
Buyrun.
Üstteki fanlar ekstra değil, sıvı soğutmanın fanlarıdır. Bu şekilde montaj etmemin sebebi ise radyatör ve fanları üste taktığımda ramlere değmesi.