Redmental
80+ Gold
Dahası
Aynen öyle.Bu sabah toplayayım kasayı o zaman
Aynen öyle.Bu sabah toplayayım kasayı o zaman
Tamam teşekkür ederim cevapların için, çalışırsa yarın yazarım buraya.Aynen öyle.
1 gün bile yeterli olurduEkran kartını, ramleri falan fönledim baya ilk gün. 3gündür açmıyorum, anakartla psu korkutuyor beni onları fönlemedim sadece kuruladım.
Kanka alalı 1 hafta oldu, korkudan açamadım1 gün bile yeterli olurdu
Kanka anlarlar, oksitlenme falan olmuştur illa kiGönder garantiye halletsinler su döküldü falan deme iyice kurumuştur zaten
Evet baya döküldü içine ama hemen fönleyip kuruttum. Garanti bozulsa tamir ediyor mu su hasarlarınıEkran kartının içine döküldüyse garantiye gönder
3 günde oksitlenme olmaz zaten kurutmuşsunKanka anlarlar, oksitlenme falan olmuştur illa ki
Şu varken çalışıyorsa sıkıntı ben şahsen kahve içirmiştim biraz amansonra iyi temizleyin ve sorun kalmıyor parçalar eski değildin umarım bazıları kısa devre koruması gibi korumalara dayanaklı olmuyorMerhaba arkadaşlar, benim güzel kedim bir bardak suyu kasaya devirdi ve üst hava ızgarasından içeri su girdi. Ekran kartını ve ramlerin içi su doldu, hemen kasanın fişini çektim. Hemen parçaları çıkartıp fön ile kuruttum.Diğer parçalarada su geldi ne yapmalıyım, kaç gün bekletmeliyim? Sizce çalışır mı pc.