casperwep
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
ASLINDA ŞÖYLE İNTEL İ512400F İŞLEMCİ VAR oyunlarda bazen cok ısınıyor o yüzden kasmada yapabiliyor 86 90 dr cleri göre biliyor bazen bütcem 2 ve 3 k arasıEvet sığar. Peki sıvı soğutma şart mı ? Yoksa iyi olduğunu düşündüğün için mi tercih etmek istiyorsun ? İşlemcin ne ? Bütçen ne kadar ?
aslında kuletipi düşünmüyorum kanka kasada kötü görüntüye sahip oluyor o yüzden sıvı soğutucu düşündğümSenin ilacın x123 duo olur. Çok daha kaliteli ürünler almak istiyorum dersen bu soğutuculara bakabilirsin. 2k fiyatı olan soğutucu ile 13700kf soğutulur diye düşünüyorum.
![]()
Dark Freezer X123 DUO 2x120mm Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu (DKCCX123DUO) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123DUO 2x120mm Fixed RGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi...www.teknobiyotik.com
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucuwww.gaming.gen.tr