Neler Yeni

Kasayı aldık geriye monitör kaldı :)

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
hocam 2.ele bulaşmayın monitör konusunda ben medimarktan sıfır elden almama rağmen 2 ölü piksel çıktı 2 ele hiç güven olmaz ve satıcı asla kabullenmez ve elinizde patlar rampage almayın aldırtmayın asus,msi vs. markalara yönelin

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Of kafam karıştı şimdi sahibindenden alınır mı alınmaz mı
ALMA
Mesaj otomatik birleştirildi:

SANA ATTIĞIM KAMPANYADA ŞUAN İTOPYADA ONU AL PİŞMANLIK OLMAZ EMİN OL

kaliteli monitördür kuzenimde vardı f/p

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Koçaş
ALMA

SANA ATTIĞIM KAMPANYADA ŞUAN İTOPYADA ONU AL PİŞMANLIK OLMAZ EMİN OL

kaliteli monitördür kuzenimde vardı f/p
Ah be abi iyi monitör de hem benim para yetmez hemge FreeSync olması lazım

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
onu al kampanyada şuan kaçırma müq diyorm

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
Monitör 2. Elde aşırı mantıklı aga. Gidersin bakarsın sorunu var mı yok mu bitti gitti

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Monitör 2. Elde aşırı mantıklı aga. Gidersin bakarsın sorunu var mı yok mu bitti gitti
ya kardeşim bunun ileride bi sorunu çıksa ne halt yicen bu 1 2. adam ya tamir edip sana tamir edilmemiş diye satıyorsa nolcak... ELİNDE KALIR adam dicek ben sana sağlam verdm garantiye götür garanti de sana yeni asus rog strix göndercek dimi diycek bunun servis dışında parçası değiştirilmiş almıyorum

biraz farklı açıdan bakın sadece test amaçlı bakıyorsunuz sıfır alırsanız ilk günlerden ölü piksel verirse zaten en az panel değişim hakkınız var değişim markadan markaya değişir o konu hakkında çok bişey diyemem ama kesin panel değişim oluyor zaten -ölü piksel-diye adlandırdığımız kavram GENELLİKLE kullanıcıdan kaynaklanmaz

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
ya kardeşim bunun ileride bi sorunu çıksa ne halt yicen bu 1 2. adam ya tamir edip sana tamir edilmemiş diye satıyorsa nolcak... ELİNDE KALIR adam dicek ben sana sağlam verdm garantiye götür garanti de sana yeni asus rog strix göndercek dimi diycek bunun servis dışında parçası değiştirilmiş almıyorum
İyice paranoyaklaşmışsınız aga. 30klık PC kurup dağıttım 2. El. Hiçbir sıkıntı yok. Bazıları havale kargı yaptım bazılarını eldne aldım bazılarını önden gönderdiler. Dolandırıd veya kötü niyetli insanlar hemen belli oluyor zateb. 2. Elde birkaç aylık ürün alırsanız sıkıntı ysşama ihtimaliniz çok düşük.

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
olmasa güvenmiyorsan kasko yap kardeşim 150-200 liraya çokmu zor

İyice paranoyaklaşmışsınız aga. 30klık PC kurup dağıttım 2. El. Hiçbir sıkıntı yok. Bazıları havale kargı yaptım bazılarını eldne aldım bazılarını önden gönderdiler. Dolandırıd veya kötü niyetli insanlar hemen belli oluyor zateb. 2. Elde birkaç aylık ürün alırsanız sıkıntı ysşama ihtimaliniz çok düşük.
tm siz devam edin bu yolda bu kafayla siz iyi niyetli olabilirsiniz diğerleride sizin gibi mi dünya görmemişsiniz siz kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,843
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom