Neler Yeni

Kasayı aldık geriye monitör kaldı :)

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öyle bişey duymuştum 1ms de 165 kare ya 0.5 ms de olunca 1 ms de 330 hz mi oluyor mantığa uyuyor gerçektende böyle mi

Hz yani tazeleme hızı farklı tepkime süresi farklı, tepkimenin de türleri var gtg/bwb gibi. Pikseller arasındaki renk geçiş hızı, genelde gtg yani grey to grey esas alınır. Bir rengin bir tonundan yakın bir tonuna değişim yani. Bwb ise black white black yani birbirinden uzak renkler ve tonları arasındaki piksel geçiş gecikmesi.

Hz saniyede gördüğün kare ile ilgili, nereden böyle duyduysan atar mısın? Bilmediğim bir şey varsa ben de öğreneyim.

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Sarı siteye bulaşma hiç adam akıllı lenovo g24-20 al oyna kalan parayı yersin
bak @MuratAbiGF Fedaisi ile bayadır mesajımız var bişey biliyoruz da söylüyoruz sakın sarı siteye bakma bile sıfır al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hz yani tazeleme hızı farklı tepkime süresi farklı, tepkimenin de türleri var gtg/bwb gibi. Pikseller arasındaki renk geçiş hızı, genelde gtg yani grey to grey esas alınır. Bir rengin bir tonundan yakın bir tonuna değişim yani.

Hz saniyede gördüğün kare ile ilgili, nereden böyle duyduysan atar mısın? Bilmediğim bir şey varsa ben de öğreneyim.
2. sayfaya bakarmısn benim yazdığım mı daha mantıkllı yoksa diğer kardeşimiz mi

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2. sayfaya bakarmısn benim yazdığım mı daha mantıkllı yoksa diğer kardeşimiz mi

Monitör karşısında 18+ video izleyip işini görmediyse satın alınmasında sorun olmamalı, temiz bakıldıysa tabii, panel aralarında yemek kırıntısı bulmayı kimse istemez. Burada satıcının güvenilirliği vs devreye giriyor. Ölü piksel gibi durumları önden test etmek için avantajdır ama bu mağazalardan da yapılabilir mağazadan alınacaksa.

İtopya'dan monitörümü sipariş ederek aldım, ölü piksel çıkmadı, bazı firmalar kontrol ettiklerini ve öyle paketlediklerini söylüyor. Ne kadar inanılır size kalmış.

Biraz da para çokomel eğrisi, herkesin sıfır alacak gücü olmayabiliyor. İkinizin de dediklerinde mantıklı noktalar var yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Koçaş
size güveniyorum sarı siteye hiç bulaşmicam sıfırdan bakcam yoluma buraya mesaj atan herkese teşekkür ederim sağolun bildiği iyi monitör olan varsa atarsa sevinirim salıcakla kalın

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
rx6700 msı a520 16gbram 480gb ss
Sistemi bu şekilde topladım ama elimdeki monitör 60hz olduğu için 500 600 fps almam gereken oyunda mecburen 60 fps alıyorum yeni monitörlerde 240hzler 6k dan başlıyor o yüzden sahibinden de 3k dan başlayan 240hz ler buldum sizce güvenilir mi alınır mı alınmassa nerden alınır teşekkür ederim
bunu al hocam 180hz e kadar destekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Koçaş
bunu al hocam 180hz e kadar destekliyor
reis bunun her şeyi çok güzel anladığım kadarıyla disport (yanlış yazdım galiba :) girişide var ama 23 inç küçük değil mi sen kullanıyorsun bana yardım et 27 mi bakayım ama 27 de çok pahalı nasıl küçük mü monitör

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
reis bunun her şeyi çok güzel anladığım kadarıyla disport (yanlış yazdım galiba :) girişide var ama 23 inç küçük değil mi sen kullanıyorsun bana yardım et 27 mi bakayım ama 27 de çok pahalı nasıl küçük mü monitör
Yakın mı oturacaksın uzak mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
şahsen 18 den 23 e geçtim elbette bi fark oldu ama istersen bu bütçeye 27 inç de
bu var ama va panel
veya bu listeden seçebilirsin tavsiyem lenovo ve acer

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Koçaş
şahsen 18 den 23 e geçtim elbette bi fark oldu ama istersen bu bütçeye 27 inç de
bu var ama va panel
veya bu listeden seçebilirsin tavsiyem lenovo ve acer
va panel ortaydı galiba bide 2. deki rampage kötü mü

TahinPekmez

80+ Silver
rx6700 msı a520 16gbram 480gb ss
Sistemi bu şekilde topladım ama elimdeki monitör 60hz olduğu için 500 600 fps almam gereken oyunda mecburen 60 fps alıyorum yeni monitörlerde 240hzler 6k dan başlıyor o yüzden sahibinden de 3k dan başlayan 240hz ler buldum sizce güvenilir mi alınır mı alınmassa nerden alınır teşekkür ederim

ben vereyim sana

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi misiniz hocam 2. el ve kullanılmış bir üründen bahsediyoruz
sifir urunden olupixel cikma olasiligi var. Ayrica ghosting varsa iade etme hakkin yok. cunku ayipli urun degil. ikinci elde adamin yanina gidip urunu test ediceksin, ghosting var mi bakicaksin, black smearing var mi bakicaksin. Real contrast degerini bile olcebilirsin. Olupixel varsa direkt belli olacak. Oyle hic olu pixel ciksa simdi iadeyle ugrasicam diye bir seyi yok. ikinci el monitor almak her turlu daha mantikli.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841