Neler Yeni

Kasayı beyaz mı toplamalı yoksa siyah mı ?

kingmurat

80+
Beyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
hocam sırf beyaz olsun kendini zora sokmaya değmez bence

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
Beyaz toplamaya heveslenmiştim de sizlerin yorumunu dikkate alıp siyah toplayacam ozaman. Ama tabi sıvı soğutucuyu beyaz bir modelle değiştirip komple beyaz sistem de toplayabilirim bütçe var fakat öderken biraz zorlar beni. Sizce beyaz toplamaya cidden değer mi ? Şeyden korkuyorum ben , parçaları ayrı ayrı alacağım için mesela ekran kartını almaya sıra geldiği zaman beyaz modeli siyahına göre baya pahalıysa almam yani sırf beyaz diye. Bu tarz durumları yaşarım diye korkuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Bütçeyi zorlayarak alacaksan zorlama ferah ferah siyah topla bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçe var tabi fakat zorlar beni. Beyaz için bu kadar masrafa değer mi onun hesabını yapıyorum. Bir de ilerleyen süreçte parça değiştirmeye kalktığım zaman beyazını bulamazsam ortada kalırım öyle bir durum da var. Bilmiyorum kafam karışık biraz.
Hiç zora sokmaya gerek uok ben olsam siyah alırım evet beyaz bi ayrı hoş ama zorlayacaksan değmez

Ama şöyle yapabilirsin kasayı beyaz al misal içindeki parçaların kimisini beyaz kimisini siyah al daha sonra bütçeyi toparladıkça rahat ettikçe siyahı satıp beyaz alırsın (not:siyah oarçaları kaliteli alma bence çok değer kaybetmesin paran)

medusa1

80+
Bütçeyi zorlayarak alacaksan zorlama ferah ferah siyah topla bence

Hiç zora sokmaya gerek uok ben olsam siyah alırım evet beyaz bi ayrı hoş ama zorlayacaksan değmez

Ama şöyle yapabilirsin kasayı beyaz al misal içindeki parçaların kimisini beyaz kimisini siyah al daha sonra bütçeyi toparladıkça rahat ettikçe siyahı satıp beyaz alırsın (not:siyah oarçaları kaliteli alma bence çok değer kaybetmesin paran)
Hocam diğer konuma bir bakar mısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Onur Yücel
Kanka beyaz topla ilerde sıvı soğutucuyu beyazıyla değiştirirsin nolcak idare et ya da beyaz filamentle kaplarsın borularını

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Siyah beyaz hem pahalı hem de beyaz ürünleri hemen bulamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular