Neler Yeni

Kasayı kapağı açık mı kullanmalıyım?

aakif

80+ Bronze
Arkadaşlar da-g3 sistemin sizce kasa kapağını açmalımıyım minecraft oyununu açıyorum biraz fazla ısınıyor minecraft'a göre kasa kapağı kapalı olduğundan olabilir mi
odanın havası gayet iyi cam falan da açıyorum anlamadım neden açmalımıyım sizce etkisi olur mu?

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
bende kasa kapağı açınca 4 derece fark etti ekran kartı ama zararı var mı bilmiyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Kürşat
Arkadaşlar da-g3 sistemin sizce kasa kapağını açmalımıyım minecraft oyununu açıyorum biraz fazla ısınıyor minecraft'a göre kasa kapağı kapalı olduğundan olabilir mi
odanın havası gayet iyi cam falan da açıyorum anlamadım neden açmalımıyım sizce etkisi olur mu?
Bir arkadaş Undervolt yapmış ona bak ben de yapmaya çalışacağım eve geçincr

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ekran kartı için sıcaklıklar 85 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı olmaz

Venom35

80+ Bronze
Ben İzmir'de oturuyorum haliyle sıcak, ama ben ilginç bir şekilde kasanın camına bazen ayağımı götürüyorum (neden bilmiyorum ve kasam masanın altında ) camı açarsam yine aynı şeyi yaparım diye korkuyorum fan vs. durur diye oy yüzden açamıyorum ve ayrıca kasanın kapağını açarsanız daha fazla tozlanır diye biliyorum ve de ekran kartı sıcaklığı 85 dereceleri geçmediği sürece normal olarak kabul ediliyor diye biliyorum.

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
Kasanın yanını aç eğer ki sıcaklıklar değişmezse geri kapat düşerse başka hava akışı iyi olan bir kasa düşünebilirsin

aakif

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben İzmir'de oturuyorum haliyle sıcak, ama ben ilginç bir şekilde kasanın camına bazen ayağımı götürüyorum (neden bilmiyorum ve kasam masanın altında ) camı açarsam yine aynı şeyi yaparım diye korkuyorum fan vs. durur diye oy yüzden açamıyorum ve ayrıca kasanın kapağını açarsanız daha fazla tozlanır diye biliyorum ve de ekran kartı sıcaklığı 85 dereceleri geçmediği sürece normal olarak kabul ediliyor diye biliyorum.
Evet hocam tozlanma konusu doğru, şimdi gta 5 indiriyorum bi test edicem ekran kartını

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
Ben açık kullanıyorum 80 90 görüyor işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle 90 a çıkmıyor da soğutma alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,826
Üyeler
166,087
Son üye
raistlin16