- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman kaliteli bir HDMİ ile işim halledilir değil mi?ekran kartına takacaksınız kabloyu anakarta değil
O zaman kaliteli bir HDMİ ile işim halledilir değil mi?ekran kartına takacaksınız kabloyu anakarta değil
monitörüz nedir?O zaman kaliteli bir HDMİ ile işim halledilir değil mi?
monitörüz nedir?
kusura bakmayın çok beklettim monitörünüzde dp ve hdmi girişi var istediğiniz kabloyu alabilirsiniz kabloyu ekran kartına takacaksınız![]()
LG 24GL650-B 23.6" 1ms 144Hz FreeSync TN Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hiç sorun değil, Display to HDMI mı almam gerek, ayrıca teşekkür ederim.kusura bakmayın çok beklettim monitörünüzde dp ve hdmi girişi var istediğiniz kabloyu alabilirsiniz kabloyu ekran kartına takacaksınız
ekran kartız var ekran kartındaki dp girişini kullanınDönüştürücü kullansam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
R3 3100-XFX RX5500 XT
yok direkt dp kablosu alın benceHiç sorun değil, Display to HDMI mı alam gerek, ayrıca teşekkür ederim.![]()
Ekran kartı girişim HDMI, display port değil.ekran kartız var ekran kartındaki dp girişini kullanın
ekran kartı olduğu zaman anakarttan görüntü alamazsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok direkt dp kablosu alın bence
Display port girişi varmış sadece kapaklarını çıkarmamışımHocam ben HDMI ile Asus Tuf vg249q1r monitörümü 144hzde kullanabiliyorum ekran kartım eski olduğu için (ekran kartım 1.4b hdmi destekli)
display port girişi yok yakın zamanda yeni bir sistem toplayacağım ve DP ile kullanacağım 165hze aşırtmak için.Şöyle bir tablo var inceleyip fikir edinebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle