Ben yani şimdi kasayı biraz az ıslak bezlwe silip kuru bezle temizliyim biraz fön makinesi tutarım şuan konpresör bulamam bide psu içinden çıkan nem bezi atıyorum demi birde kasanın nerlerini sileyimŞimdi eğri oturup doğru konuşalım, Fön makinesi o kadar işlevsel değil, en mantıklısı bir kompresör’dür ancak önerim sakin ve yavaş bir şekilde yapın ne yapacaksanız, bazı parçalar (nemsiz) bezle silinebilir. Asıl tozlanmayı nem yapar bunu unutmayın toz havada uçar nem se tutar bu yüzden PSU’nuzla gelen nem emici torbalar var ya ondan bir tanesini yılda bir değiştirmek kaydıyla kasanıza atın hocam emin olun tozlanma çok azalacaktır. Sonra sakın süpürgeyle girişmeyin iç parçalara sadece kadanın kabasını alabilirsiniz, küçük parçaları koparabilir süpürge çok güçlüyse. Nazik davranın ve önerilerimi dikkate alın herkes yapabilir basit bir işlem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ondan bahsetmiyorum kasaya oturturken vida takıyorsun ya onu her hafta yapıyormusun cidden.
Kasanın içindeki fanlar dahil her yeri silebilirsin onlar açık elektronik parça kısmına girmez senin dikkat etmen gereken yerler; ekran kartı, ramler (kesinlikle kendini toprakla bu işleri yapmadan önce, ramleri büyük ihtimalle çıkrmazsın ama bir şekilde ram veya ekran kartının o bağlantı kısmı var ya sarı olan oraya statik elektrik yüklüyken dokunursan parça ex olabilir, kendini toprakla yani), ana kart bunlara dikkat et. Kasanın duvarlarını kafana göre sil ama dediğim gibi zarar vermeden , hiç bir yerde ıslaklık bırakma. Özellikle açık parçalara (yukarda da belirttiklerim) onlar oksitlenedebilir, bu da kötü bir durum tabii. Son olarak nazik ol zor değil emin ol montaj dan çok daha basit. Ayrıca PSU’nun içinden çıkan beleş olduğu için dedim normal de bir sürü elektronik parçanın kutusundan çıkar böyle küçük torba gibi bir şey amacı nem tutmaktır.Ben yani şimdi kasayı biraz az ıslak bezlwe silip kuru bezle temizliyim biraz fön makinesi tutarım şuan konpresör bulamam bide psu içinden çıkan nem bezi atıyorum demi birde kasanın nerlerini sileyim
Tamam teşekkürler kendimi nasıl topraklıycam bir de kasnaın önünü nasıl açabilirimKasanın içindeki fanlar dahil her yeri silebilirsin onlar açık elektronik parça kısmına girmez senin dikkat etmen gereken yerler; ekran kartı, ramler (kesinlikle kendini toprakla bu işleri yapmadan önce, ramleri büyük ihtimalle çıkrmazsın ama bir şekilde ram veya ekran kartının o bağlantı kısmı var ya sarı olan oraya statik elektrik yüklüyken dokunursan parça ex olabilir, kendini toprakla yani), ana kart bunlara dikkat et. Kasanın duvarlarını kafana göre sil ama dediğim gibi zarar vermeden , hiç bir yerde ıslaklık bırakma. Özellikle açık parçalara (yukarda da belirttiklerim) onlar oksitlenedebilir, bu da kötü bir durum tabii. Son olarak nazik ol zor değil emin ol montaj dan çok daha basit. Ayrıca PSU’nun içinden çıkan beleş olduğu için dedim normal de bir sürü elektronik parçanın kutusundan çıkar böyle küçük torba gibi bir şey amacı nem tutmaktır.
Kalorifere sürt elini sonra yünlü veya plastik şeyler kullanma, etraftaki o sana yük veren şeylere dokunma yani ve ellerini kalorifere falan sür. Kasanın önü büyük ihtimalle açılmıyordur, yanı açılıyordur ama model yazarsanız daha iyi yardımcı olurum.Tamam teşekkürler kendimi nasıl topraklıycam bir de kasnaın önünü nasıl açabilirim
Aerocool airhawk duoKalorifere sürt elini sonra yünlü veya plastik şeyler kullanma, etraftaki o sana yük veren şeylere dokunma yani ve ellerini kalorifere falan sür. Kasanın önü büyük ihtimalle açılmıyordur, yanı açılıyordur ama model yazarsanız daha iyi yardımcı olurum.
Bilemedim önü çıkmasa da yanının çıkması yeter gibi ama dediğim gibi belki önüde çıkıyordur emin değilim.Aerocool airhawk duo
Hocam bende komprasör var ama şu iş için olan 700 tl civarında olan güçlü olanlardan onunla uzaktan hava büskürtsem balkonda tozlar dışarı çıksın diye sonrada bezle silsem olur mu bir sıkıntı çıkarmıBen her hafta ekran kartımı çıkarıp temizliyorum.
Teşekkürler yardımların içinBilemedim önü çıkmasa da yanının çıkması yeter gibi ama dediğim gibi belki önüde çıkıyordur emin değilim.
Rica ederim.Teşekkürler yardımların için