Neler Yeni

Kasım ayı yarışma ödülü açıklanmaması hakkında

Jon snow a haksızlık yapıldı ve ayıp ediliyor

• Evet

Oylar: 16 76.2%
  • Hayır

Oylar: 5 23.8%

• Oy kullanan toplam üye
    21

Emsal

80+ Silver
Jon snow kasım ayı için yapılan etkinlik yarışmasında en çok etiketi aldığını düşündüğü halde sizce ödülü alması için geç kalınmadı mı ve ayıp edilmiyor mu?bir başkası almış olsa bile yine geç kalınmadı mı?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Halihazırda bende beklemezdim bukadar uzayacagını çünkü bu tarz durumlara dikkat ediyor reis

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaş kasım ayı için yapılan etkinlik yarışmasında en çok etiketi aldığı halde sizce ödülünü alması için geç kalınmadı mı ve ayıp edilmiyor mu?

Konu için teşekkürler hocam halihazırda kimin kazandığını vs bilmiyorum benim kendi hesaplarıma göre ben kazandım ama dediğim gibi bilmiyorum kimin kazandığını fakat her kim kazandı ise hediyesi h.o şimdiden şayet ben isemde forumun hatırası olur bana hatıra şeyleri severim hayırlısı halihazırda reis 3 yaş benden büyük olsada ondan öğrendiğim değerli bilgiler vs var teşekkürler kendisine 🥰

İnşaallah arada ben de gitmem:)
Umarım araya gitmezsin 😁

NZXT

80+ Bronze
:) laptop pirlerini tanıyan adam deseniz daha iyi hocam siz gibi:)
Teşekkürler, @Ruffian ile gerekli çalışmaları yaparak sizleri bilgilendiriyoruz. Fakat ben artık eskisi gibi aktif olamam, önemli işlerim var. Laptoplar hakkında teknik bilgi ve limitlemeler hakkında kendisiyle görüşebilirsiniz ben artık yokum.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır diyen çıkmaz bence çünkü gerçekten de ayıp ediliyor. Kaç aydır bekliyorlar.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de kamuoyu oluşsun editörler rahatsız olunduğunu bilsin diye konuyu açtım bakalım şimdilik sakin konu
İyi yapmışsın. Güzel hareket.

Bu arada başlığı değiştir bence. Çünkü Jon Snow'un kazandığı belli değil.

ErenMaiky

80+ Silver
Boş boş indirimler paylaşıp fazlalık gösterdi okadar. Bu boş indirimlerin konusu hakkında mesaj attığımda Mehmet yılmaz bana katıldığını söyledi. Jon snow da konu üstünde çok durduğu için o iş yalan oldu

Emsal

80+ Silver
Boş boş indirimler paylaşıp fazlalık gösterdi okadar. Bu boş indirimlerin konusu hakkında mesaj attığımda Mehmet yılmaz bana katıldığını söyledi. Jon snow da konu üstünde çok durduğu için o iş yalan oldu
jon snow 1. olmak zorunda değil ki kim iyi ise o alsın

Belki heves etmiş çokça indirim paylaşmıştır bilmiyorum ama isterse boş olsun önemli olan insanların beğenip beğenmediği bayağı etiket de almış adam bence haksızlık var

@Mehmet Yılmaz

ErenMaiky

80+ Silver
jon snow 1. olmak zorunda değil ki kim iyi ise o alsın

Belki heves etmiş çokça indirim paylaşmıştır bilmiyorum ama isterse boş olsun önemli olan insanların beğenip beğenmediği bayağı etiket de almış adam bence haksızlık var
haftada 2-3 kere güzel indirim paylaştıysa 10-15 kere boş indirim paylaşıyodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,659
Üyeler
169,321
Son üye
shankar1
Top Bottom