Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Abdullah Hacıgül bu arkadaşı azarlamamış mıydı sorduğu için?
Çok detaylı bilgim yok , ama bir vaat var ortada bu arkadaş almak zorunda değil , konuyu açıklığa kavuşturmak da yöneticilerin görevi bence eğer dedikleri yarışmayı iptal ettilerse bile açıkça yazsınlar şu nedenlerden ötürü diye , açıklama yaptılarsa da bilmiyorumAbdullah Hacıgül bu arkadaşı azarlamamış mıydı sorduğu için?
Genel olarak burada 3-5 kez böyle ödül işi yaptılar ve baya baya uzun sürüyordu. Açıkçası ben bir kargo vermenin bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum. Sabah kalkıp 10 dakikalığına bir şubeye gidip kargoyu vermek zor olmamalı.Çok detaylı bilgim yok , ama bir vaat var ortada bu arkadaş almak zorunda değil , konuyu açıklığa kavuşturmak da yöneticilerin görevi bence eğer dedikleri yarışmayı iptal ettilerse bile açıkça yazsınlar şu nedenlerden ötürü diye , açıklama yaptılarsa da bilmiyorum
Buna şöyle cevap vereyim herkesin indirim ve ürün anlayışı farklı sen x ürünün seversin diğeri başka x ürününü sever ona göre ölçüp biçer yani işin özeti insanları hiçbir şekilde memnun edemezsin haliyle senide memnun edememiş yapacak bir şey yok hocam dediğim gibi her kesimi memnun edemeyizhaftada 2-3 kere güzel indirim paylaştıysa 10-15 kere boş indirim paylaşıyodu
Aynen hocam +1 hafta uzatıldı süre ama değil 1 hafta aylar oldu hala açıklanmadiAbdullah Hacıgül bu arkadaşı azarlamamış mıydı sorduğu için?
Şimdi konuyu birbirine katmışlardır diye bi kase cips alıp gelmiştim. Neyse cipsimi yiyeyim bari
İptal ile ilgili Açıklama olmadı hocamÇok detaylı bilgim yok , ama bir vaat var ortada bu arkadaş almak zorunda değil , konuyu açıklığa kavuşturmak da yöneticilerin görevi bence eğer dedikleri yarışmayı iptal ettilerse bile açıkça yazsınlar şu nedenlerden ötürü diye , açıklama yaptılarsa da bilmiyorum
@DonanımFikir senin fikrin var mı![]()
Ah bide açıklasa kim olduğunu kazananınAbdullah abi hak yiyecek biri değil. Allah bir çarpar wattman hatası alır yani. Şaka bir yana karışıklık olmuş olabilir kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.
Ay Sonu Bitcek Dediği Etkinliğin Üzerinden 5 Ay Ay Sonundan Bugüne 3 Ay Geçmiş Ama Ortada bir şey YokAbdullah abi hak yiyecek biri değil. Allah bir çarpar wattman hatası alır yani. Şaka bir yana karışıklık olmuş olabilir kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.
prime pp gelmiş aga.![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
İptal ile ilgili Açıklama olmadı hocam
tümen dümenden sallamaBende twitterdan etiket açıp bu konuya desteğimi belirtiyorum hemen
#domanınarşiviğadeletistiyoruzz
Alıntıyı görüntüle