Neler Yeni

Kasım ayı yarışma ödülü açıklanmaması hakkında

Jon snow a haksızlık yapıldı ve ayıp ediliyor

• Evet

Oylar: 16 76.2%
  • Hayır

Oylar: 5 23.8%

• Oy kullanan toplam üye
    21

Emsal

80+ Silver
Abdullah Hacıgül bu arkadaşı azarlamamış mıydı sorduğu için?
Çok detaylı bilgim yok , ama bir vaat var ortada bu arkadaş almak zorunda değil , konuyu açıklığa kavuşturmak da yöneticilerin görevi bence eğer dedikleri yarışmayı iptal ettilerse bile açıkça yazsınlar şu nedenlerden ötürü diye , açıklama yaptılarsa da bilmiyorum

@DonanımFikir senin fikrin var mı:)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çok detaylı bilgim yok , ama bir vaat var ortada bu arkadaş almak zorunda değil , konuyu açıklığa kavuşturmak da yöneticilerin görevi bence eğer dedikleri yarışmayı iptal ettilerse bile açıkça yazsınlar şu nedenlerden ötürü diye , açıklama yaptılarsa da bilmiyorum
Genel olarak burada 3-5 kez böyle ödül işi yaptılar ve baya baya uzun sürüyordu. Açıkçası ben bir kargo vermenin bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum. Sabah kalkıp 10 dakikalığına bir şubeye gidip kargoyu vermek zor olmamalı.

haftada 2-3 kere güzel indirim paylaştıysa 10-15 kere boş indirim paylaşıyodu
Buna şöyle cevap vereyim herkesin indirim ve ürün anlayışı farklı sen x ürünün seversin diğeri başka x ürününü sever ona göre ölçüp biçer yani işin özeti insanları hiçbir şekilde memnun edemezsin haliyle senide memnun edememiş yapacak bir şey yok hocam dediğim gibi her kesimi memnun edemeyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abdullah Hacıgül bu arkadaşı azarlamamış mıydı sorduğu için?
Aynen hocam +1 hafta uzatıldı süre ama değil 1 hafta aylar oldu hala açıklanmadi :)

Şimdi konuyu birbirine katmışlardır diye bi kase cips alıp gelmiştim. Neyse cipsimi yiyeyim bari
:kekw: :kappa:
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DonanımFikir senin fikrin var mı:)
İptal ile ilgili Açıklama olmadı hocam

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birkaç kişi yok boş indirim paylaştı yok hak etmedi cart curt demişler. Arkadaşlar burada olay Jon Snow değil. Abdullah Hacıgül'ün sözünde durmaması. Tamam belki vazgeçmiştir ama vazgeçtiyse bile neden bizlere haber vermedi? Ortada bir söz var ve gerçekleşmedi kaç aydır.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,537
İsim
Diyarhan
Abdullah abi hak yiyecek biri değil. Allah bir çarpar wattman hatası alır yani. Şaka bir yana karışıklık olmuş olabilir kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Cengiz
Abdullah abi hak yiyecek biri değil. Allah bir çarpar wattman hatası alır yani. Şaka bir yana karışıklık olmuş olabilir kasıtlı olduğunu düşünmüyorum.
Ay Sonu Bitcek Dediği Etkinliğin Üzerinden 5 Ay Ay Sonundan Bugüne 3 Ay Geçmiş Ama Ortada bir şey Yok :D

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Muhammet Çağrı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası