Neler Yeni

Kasım İndirimleri İçin Kredi Çekmek Mantıklı mı?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,719
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Kasım ayında çok güzel indirimler oluyor bende yeni işe girdim pek bi para yok cebimde küçük miktarda kredi çekmek mantıklı mı? Çünkü bu fiyatları görmeyi bırak hepsi zam yiyecek faizi çok düşük krediler var.
Reis bendede senin dusuncenden vardi sahsen suan 16 bine aldigim tv nin 25 olmasi, 15 e pc dizdim suan 20 küsur, 5 bine dolap aldim suan 10 bin, yani ben kredi cektigim icin memnunum, kredilerimin 7 ay gibi bir suresi kaldi, (12 aylikti) ben suan Kara Cumada veya 11.11 de tekrar cekip biseyler almayı düşünüyorum, ama en onemli kisim ODEME Kismi, sen bunu odeyebileceksen yapılabilir, zaten su devirde borclanmadan biseyler almak imkansiz

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,503
İsim
Hakanbey
Krediyle ilk arabamı aldıktan sonra ticaret ile al sat yaparak 3 ayda paramı 3 e katladım hemen kredimi kapattım birden bütün bankalar çok yüksek meblalarda ve düşük faizler ile kredi verdiler sonra çıtayı yükselttim bütün limitlerimi zorlayarak 3 ayfır bankadan yine kredi çekip ev aldım 1 yılda evi 1 buçuk katı fiyatına sattıp yine çektiğim kredileri erkenden kapattım sonrası iplik söküğü gibi geldi zaten kredi çekip 2-3 ay geçmeden erkenden kapatarak üstüne yaptığım kaarları biriktirerek 20 yılda 3 tane daire 1 tane yazlık 3 tane araç 1 tane tekne 1 tane karavan yaptım köşeyede 100 bin dolar attım. Şimdi sevdiğim işte yeteri kadar maaşla çalışıyorum maksat zaman geçirmek. En önemli şey risk almaktan korkmadan yatırım yapabilmek aksi taktirde paranız çöp oluyor malesef.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Türkiye simülasyonun da olduğunu unutan npc.
Norveç, İsveç veya Kanada da kredi çeken yok mu? Tabi ki var. Varsayım ile konuşmak kolay ama orda olsam ve şuanki inancım ile yaşasam. Biri orda da kredi çeksem mi dese. Cevabım aynı olur. Simülasyonun sonu olduğuna ve geri döndürüleceğime inandığım heryerde cevabım aynı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Semih
Mantıklı. Sene başında maaşlar enflasyon etkisiyle artacak zaten ödediğin kredi de 2022 tarifesinden ödenmeye devam edecek. Ayrıca böyle sağlam indirimler bir daha kolay kolay gelmeyeceği için çok mantıklı hareket olur.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Kardeşim keşke böyle yapabilsek ancak ekonomik durum ortada, ben de isterdim kredi çekmek zorunda olmadan, borca, takside girmeden bir şeyler almak ancak öyle bir şey nerdeyse mümkün değil. Elimizde ki durumları göz önüne aldığımızda kredi çekmeden, borca girmeden hiçbir şey alamıyoruz. Çok iyi kazandığınız bir işiniz yoksa borç ödemekten beliniz doğrulmaz asla. Borca girmeden de hiçbir şey alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maşallah hocam. Dediklerinize katılıyorum, doğru planlama ile kredi çekilerek, borca girilerek çok sıkıntıya düşmeden istediğiniz şeye sahip olabilirsiniz ama planlama da hata yaparsanız sıkıntı çekmeye başlıyorsunuz ve o kuyudan çıkmak çok zor hale geliyor.
Hayırlısı kardeşim, kredi yine de çek diyemem.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Arkadaşlar bu kasım indirimlerimde ciddi indirimler oluyor mu ya? Hiç takip etmemiştim daha önce.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bu enflasyonda borçlanmak en mantıklı şey.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Gaza gelip kredi cekme istegi gonderdim saniyede red yedim

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
İhtiyaç varsa, kredi, kredi kartına taksit vs bakmadan alınmalı. Ben iphone 12yi ilk çıktığı gün kredi ve buyback ile 9 bine aldım. Şu anda 22 bin lira. Taksit ödemesi de 400₺ gibi bir şey. İlk başlarda öderken zorlandım ama şu an , çok şükür aklıma bile gelmiyor. Bu devirde almazsan, zarardasın. Zira bir ay sonra, o istediğin ürüne ulaşamazsın.
Tabi hesabı iyi yapmak lazım. Öderken bunalmamak , şart.

Arkadaşlar bu kasım indirimlerimde ciddi indirimler oluyor mu ya? Hiç takip etmemiştim daha önce.
Ekonomik durum ortada olduğu için öyle aşırı derecede bir indirim yok. Ancak gayet uyguna da alınabilecek ürünler oldu. Örneğin bebek bezi, anne bebek ürünlerinde ve yenidoğan kıyafetlerinde güzel fırsatlar oldu. 25 kasım bu işin en üst noktası olacak.

r4NG3r

80+ Silver
Kasım ayında çok güzel indirimler oluyor bende yeni işe girdim pek bi para yok cebimde küçük miktarda kredi çekmek mantıklı mı? Çünkü bu fiyatları görmeyi bırak hepsi zam yiyecek faizi çok düşük krediler var.
eğer ihtiyacın olacak şeyleri alacaksan mantıklı ama sırf ucuz diye kullanmayacağın şeyleri alacaksan mantıksız

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
mantıklı hocam

eğer ihtiyacın olacak şeyleri alacaksan mantıklı ama sırf ucuz diye kullanmayacağın şeyleri alacaksan mantıksız
+1

~KİNG~

80+ Bronze
Madem böyle bir konu açıldı, şunu sorayım.... 11.11 de mi almak mı mantıklı? Yoksa 25 Kasım kara cuma da mı ?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Madem böyle bir konu açıldı, şunu sorayım.... 11.11 de mi almak mı mantıklı? Yoksa 25 Kasım kara cuma da mı ?
Şimdiden düşük faizli bir kredi çekmeni öneririm şu an akbanka ilk defa müşteri olanlara 0.99 faiz ile 15 bin veriyorlar ben aldım 16 olarak geri ödüyorsun 12 ay da düzenli bir işin de varsa asgari maaşında artması ile çok rahat ödersin şu anki ödemem 1305 tl . hem 11.11 de istediğim ürünler indirime girerse alacağım hemde 25 kasımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,346
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom