Neler Yeni

Kasım İndirimleri iyi başladı.

Kasım indirimlerinde laptop alma düşüncen var mı?

• Bu ay laptop alacağım.

Oylar: 5 27.8%
  • Laptobum var, almayacağım.

Oylar: 13 72.2%

• Oy kullanan toplam üye
    18

Claw's

80+ Silver
Kasım indirimleri çok iyi başladı. Birçok sağlam ürün ciddi indirim aldı. Hızlı olanlar indirimleri kaptı.

Umarım laptoplarda da indirimler bu şekil olur. Birçok laptop alacak arkadaş var. Kasım indirimlerine özel laptop tavsiyeleri yapacağım. Her bütçeden alınabilir olarak gördüğüm 25 kadar laptobu derledim, hazır. İndirime girenleri sıcak fırsatlar kısmından paylaşacağım. Onun dışında "bütçeni söyle laptop önereyim" etkinliği de yapacağım. Laptop alma düşüncesi olanlar bu ay tetikte olsun.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Laptopum yok ihtiyacım da yok seçeneğim nerede? :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
HasHoca
Kasım indirimleri çok iyi başladı. Birçok sağlam ürün ciddi indirim aldı. Hızlı olanlar indirimleri kaptı.

Umarım laptoplarda da indirimler bu şekil olur. Birçok laptop alacak arkadaş var. Kasım indirimlerine özel laptop tavsiyeleri yapacağım. Her bütçeden alınabilir olarak gördüğüm 25 kadar laptobu derledim, hazır. İndirime girenleri sıcak fırsatlar kısmından paylaşacağım. Onun dışında "bütçeni söyle laptop önereyim" etkinliği de yapacağım. Laptop alma düşüncesi olanlar bu ay tetikte olsun.
Konuyla alakasız ekran kartında (4060) durum ne olur sence ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bilemeyiz. Kasım indirimleri daha çok amazon, hepsiburada tarzı sitelerde oluyor. Mutlaka bilgisayar parçaları da indirime girecektir ama takip etmek lazım.
4050 li laptopların bile bu seviyelere gelmesi iğrenç hocam. Yazık ya eskiden hatırlarım bizim evde zaten masaüstü bilgisayar olduğu için arkadaşlarımdan duyardım millet çocuğunu sevindirmek için laptop alıyordu. Şimdi 3 4 maaş olmuş.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam tahminen telefonlara ne zaman gelir ? 11 11 indirimlerinde gelir demişlerdi.

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tahminen telefonlara ne zaman gelir ? 11 11 indirimlerinde gelir demişlerdi.
BIrkaç telefona dün trendyol'da indirim gelmişti. Bütçen ne bilmiyorum ama S24 fe ve M15 di sanırım telefonlar.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
BIrkaç telefona dün trendyol'da indirim gelmişti. Bütçen ne bilmiyorum ama S24 fe ve M15 di sanırım telefonlar.
Hocam samsung M serisi alma dediler. S24 Fe'ye ise param yetmiyor. Hedefim Redmi Note 13 Pro şuan için. Eğer fiyatı bütçeme kadar düşerse A35 tercihim olacak.

awaknd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mervan
Airpods ne zaman girer indirime acaba? 9 bin TL'ye gerilemiş daha geriler mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,289
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom