Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Niye kapandı yaw zaten kimse ilgilenmemis telefonu alanlar fikrim kapatılmasa epeyce insan faydalanirdi başka şekilde birsey olursa etiketlerim Trendyol'daki konudaki gibi direkt etiket attım sizlere sabahinda görün diyeBen o konu açıldığı zaman çalışıyordum sonra yaparım demiştim, unuttum .
getir trendyol kodları ile bir çok kez yemek ısmarladı. n11 kodları ile de bir çok kez sayesinde ucuza/bedavaya ürün aldım.
Eyw hocam desteğin için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum değerli forum halkına benim paylaşımlar ortaya karışık bundan dolayı hayırlısı diyorumgetir trendyol kodları ile bir çok kez yemek ısmarladı. n11 kodları ile de bir çok kez sayesinde ucuza/bedavaya ürün aldım.
Eyw desteğin için hocam kendimi Survivor'da son 2'ye kalmış gibi hissettim yaw
Sen 1. Olmazsan bile gönlümüzün şampiyonusun bu daha çok değerliEyw desteğin için hocam kendimi Survivor'da son 2'ye kalmış gibi hissettim yaw
Eyw sağol cancağızımSen 1. Olmazsan bile gönlümüzün şampiyonusun bu daha çok değerli
Eyw destekleriniz için gönlünüzde taht kurduysam ne mutlu banajon snowun seveni çokmuş
İsim değiştirme hakkım dolmuşHarbi hocam şu ismi normal font yap.