Yunus
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,960
Bak bakalım. Zam konusu atarsan kafanı kırarım(!) :d
Bunları buldum hocam 1 tane daha var üstte
Bak bakalım. Zam konusu atarsan kafanı kırarım(!) :d
Vay be bana bak sen. Zam konularından sonra fazla vicdan yapmışım foruma karşıAlıntıyı görüntüle
Bunları buldum hocam 1 tane daha var üstte
Vay be bana bak sen. Zam konularından sonra fazla vicdan yapmışım foruma karşı
Allah razı olsun hocamVay be bana bak sen. Zam konularından sonra fazla vicdan yapmışım foruma karşı
Atarım atmasına da şimdi etiket yüzünden daha da uzar olay.@K1NGO82 hocam toplu etiket atmamız lazım görünmesi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz reis Abdullah bu konu hakkında ne diyor varmı bilgin sende numarası vs vardır hala açıklanmadı çünkü
Bu saatten sonra zannetmiyorum böyle bir şey olacağını hocam halihazırda birçok örnek konu var bu tarz durum için daha öncede verilmiş birçok kişiye hediye yalnız bu konuda nedendir hala bilmiyorum açıklanmadıAtarım atmasına da şimdi etiket yüzünden daha da uzar olay.
Eyw desteğin için ama Kasım ayı içindeki harici sanırım kabul edilmiyor fakat hala açıklanmadı @Abdullah Hacıgül
Devamlı rahatsız verme konusunda sende hak verirsinki açılan konuda her şey detaylı belirtilmiş fakat açıklama olmadı bende herhangi bir olumsuz durum varmi tarzı etiketler attım evet abartmış olabilirim fakat cevabı öğrenmek doğal hakkım diye düşünüyorum? Aradan epeyce zaman geçti çünkü halihazırda açtığım konuda reis belirtti hafta sonu değerlendirip açıklicam diye bakalım hayırlısı artık diyorum (sunuda soyliyim reisi eleştiriyor gibi olabilirim ama sevdiğimden hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim söylememde yigidi öldür hakkını yeme diye bir. Söz var) adam yapıyor işini bazen yaptığı işte eleştiriliyor ben doğal karşılıyorum bu durumu çünkü her kitleyi memnun edemezsinbazı arkadaşlar etiketlemese beni unutmuştum çoktan bu konuyu.
beyler konuyu baştan sona okudum yönetimi ve @Abdullah Hacıgül üstad'ı bu kadar sıkıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum. yönetim hediye vb konusunda açıklama yapmış olabilir. bu durumu uzatmak istemiş olabilirler detaylı analiz yapmak istiyor olabilirler yada etkinliği iptal etmek istiyor yada iptal etmişte olabilirler. gereken ne ise kendileri yaparlar ama olumlu ama olumsuz devamlı şahısları etiketleyerek rahatsızlık vermenin hoş olmadığı kanaatindeyim ki zaten etkinliği iptal etmiş olsalar bu konu çoktan kilitlenirdi.
Kişisel yorumumdur; Forum ve yönetiminin yoğun çalıştığını tahmin ediyorum olumlu yada olumsuz zaten bi süre sonra kendileri gerekli açıklamayı yapacaktır. ek olarak hediyenin vb benim nezdimde hiç bir önemi yok ufak bir tebrik forumda insanlara yetmeli bence.