KASIM’DA “GERÇEK” İNDİRİM PAYLAŞAN FAVORİ ÜYENİZ KİM?

Bilmiyorum olayı tam olarak, fakat marta kadar bekleyip kazanan ben olsaydım ( ki ihtimali yok ) almazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız.
Bunu dile sürekli getiriyoruz gibi olunca lafı işiten biz oluyoruz halihazırda konuda ne zaman açıklanacağı vs belli ama maalesef açıklanmadı

Abdullah Abi demiş ki: "Her etiket attığında 1 hafta ekleyeceğim..." yazmış. Ben saydım. Tam 6 kere etiket atmış. 6 hafta sonra açıklamada hiç açıklamaz.
Etiket vs tamamen unutmuştur diye çünkü benim gibi birçok kişi etiketliyor keza ilk 1 hafta doldu etiketten gene açıklanmadı :)

Bunu dile sürekli getiriyoruz gibi olunca lafı işiten biz oluyoruz halihazırda konuda ne zaman açıklanacağı vs belli ama maalesef açıklanmadı
Doğru, çekilişin açıklanacağı tarihte açıklanması lazım. Galiba en çok etiketi siz almışsınız size çıkar herhalde. Takma usta kafana, haklısın sen. Fakat neden bu kadar uzatıldı tarihi bilmiyorum, böyle bir forumdan beklemezdim doğrusu.

Doğru, çekilişin açıklanacağı tarihte açıklanması lazım. Galiba en çok etiketi siz almışsınız size çıkar herhalde. Takma usta kafana, haklısın sen. Fakat neden bu kadar uzatıldı tarihi bilmiyorum, böyle bir forumdan beklemezdim doğrusu.
Halihazırda bende beklemezdim bukadar uzayacagını çünkü bu tarz durumlara dikkat ediyor reis

Etiket vs tamamen unutmuştur diye çünkü benim gibi birçok kişi etiketliyor keza ilk 1 hafta doldu etiketten gene açıklanmadı :)
Hediye gelmedi diye indirim paylaşmayıda kestin galiba haklı isyan 😃

Hediye gelmedi diye indirim paylaşmayıda kestin galiba haklı isyan 😃
Onunla alakası yok hocam çok toxic bı kitle var ben çoktandır rahatsizdim bu kitleden halihazırda forumda katı kural vs olmayinca cirit atıyorlar bundan dolayı saldım yıllardır indirim konusu paylaştim hepsi forumdaki dostlar daha iyi fiyatta alsın diye örnek Amazon ilk 6 aylık freee üyelik gibi ilk konu bendendi devamını arkadaşlar getirdi ve dahası

Geri