𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Reisin umrunda değil sanırım olsaydı çoktan açıklanırdı kaç ay oldu hala tık yok bunu yazdım diye gene azar yerim çünkü haksızım nede olsa ama haklıyım
Reisin umrunda değil sanırım olsaydı çoktan açıklanırdı kaç ay oldu hala tık yok bunu yazdım diye gene azar yerim çünkü haksızım nede olsa ama haklıyım
Hocam boş verin ya, yani siz bunu bir ödül için yapmıyordunuz, yanlış mıyım? Hayatınızda değişen bir şey de olmadı.Reisin umrunda değil sanırım olsaydı çoktan açıklanırdı kaç ay oldu hala tık yok bunu yazdım diye gene azar yerim çünkü haksızım nede olsa ama haklıyım
aynen hocam ama reisin ve forumun hatırası olsaydı en azından köşede fena olmazdıHocam boş verin ya, yani siz bunu bir ödül için yapmıyordunuz, yanlış mıyım? Hayatınızda değişen bir şey de olmadı.
Forumda katı kural yok diye böyle rahatsin keşke bunları yüzüme soyleyebilsen... Yaş aralığını vs hesap edebiliyorum seninBen size kulaklık vereyim boş indirim konuları açmayın artık.
Yok hocam 1 seneye giriyoruz ama kimsenin açıklayacağı yok gibi bu gidişleHala belirlenmedi mi ya? Sonucu merak ediyorum.
Boşverin takmayın fazla şu meseleyi bence, verecek olsalar zaten mart ayını bulmazdı diye düşünüyorum.Yok hocam 1 seneye giriyoruz ama kimsenin açıklayacağı yok gibi bu gidişle
Meseleyi takmıyorum hocam saldım / ama böyle konu açılıp olurda ben kazanırsam forumun hatıra hediyesi vs olur diye ümitlenmistim hatıra şeyleri severim ama herhangi bir açıklama yapılmaması vs hoş olmadı pek işin doğrusuBoşverin takmayın fazla şu meseleyi bence, verecek olsalar zaten mart ayını bulmazdı diye düşünüyorum.
Bilmiyorum olayı tam olarak, fakat marta kadar bekleyip kazanan ben olsaydım ( ki ihtimali yok ) almazdım.Belki unutmuştur diyeceğim de geçen @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 'a kızmıştı. Ama Abdullah Abi de çok fazla uzattı yani.
Haklısınız.Meseleyi takmıyorum hocam saldım / ama böyle konu açılıp olurda ben kazanırsam forumun hatıra hediyesi vs olur diye ümitlenmistim hatıra şeyleri severim ama herhangi bir açıklama yapılmaması vs hoş olmadı pek işin doğrusu
Abdullah Abi demiş ki: "Her etiket attığında 1 hafta ekleyeceğim..." yazmış. Ben saydım. Tam 6 kere etiket atmış. 6 hafta sonra açıklamada hiç açıklamaz.Bilmiyorum olayı tam olarak, fakat marta kadar bekleyip kazanan ben olsaydım ( ki ihtimali yok ) almazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısınız.