Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Son düzenleme:
Dostum her etiket attığında üzerine +1 hafta koyuyorum, taciz ediyorsun.@Abdullah Hacıgül hocam ne zaman açıklanacak kazanan
@CkribrahimDeğerli Dostlarım
Ben hariç bu Kasım indirimlerinde “gerçek” indirim paylaşıp forum üyelerine en çok yararı olduğunu düşündüğünüz üye kim? Bu konu ay sonuna kadar sürecek ve çoğunluğun yorumlarda belirttiği üyemize güzel bir hediyemiz olacak
Yorumlara
Reis heyecan var sende bizi anla kazanan her kimse tebrik ediyorum halihazırda ben isemde ilk defa değerli takip ettiğim reisten bir hediye almış olucamDostum her etiket attığında üzerine +1 hafta koyuyorum, taciz ediyorsun.
Bu gidişle kimse seçilmeyecek konu açılalı 4 ay oldu hala ses seda yok ne zaman açıklanacak diyoruz taciz ediyoruz konumuna düşüyoruzKim seçildi
Güya kulaklık vercekti birine kazananı bile açıklamadı 2 hafta geçtiBu gidişle kimse seçilmeyecek konu açılalı 4 ay oldu hala ses seda yok ne zaman açıklanacak diyoruz taciz ediyoruz konumuna düşüyoruz
Bu gidişle kimse seçilmeyecek konu açılalı 4 ay oldu hala ses seda yok ne zaman açıklanacak diyoruz taciz ediyoruz konumuna düşüyoruz